torsdag 24. november 2016

Bbhugme ligge på magen

Brukere har fått hjelp mot bl. Kjøp bbhugme hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Jeg lurer på om flere strever med søvnen om natta? Jeg elsker å ligge på magen men nå er det fryktelig ubehagelig og jeg er en smule engstelig for klemme flat spiren.


Bbhugme ligge på magen

Jeg sover ikke godt på sidene og på rygg får jeg vondt i bekkenet. Jeg har tenkt på bbhugme pute. Er det noe som har erfaring med en slik pute? Ligger du på magen enda?


Sover dere på magen ? Gravid og ammeputen fra bbhugme er multifunksjonell og designet slik at den blant annet avlaster gravide med bekkenplager, du kan ligge på den med magen ne du kan benytte den som ammepute som kan knytes fast slik at den ikke sklir vekk fra deg, babyen kan ligge på den, og du kan ha den med deg på Yoga og trening. Etter hvert som magen blir større utover i det tredje trimesteret blir det som regel mer og mer ubehagelig å ligge på ryggen. Flere opplever å bli svimle etter å ha ligget en liten stund på ryggen.


Bbhugme ligge på magen

Dette kalles vena cava syndrom og er pga at livmoren presser på en stor vene i magen slik at blodtilførselen reduseres. Bbhugme er en unik gravid- og ammepute som er designet for å gi deg god støtte og komfort i både graviditet og gjennom hele ammepeioden. Den lange og myke hvileputen former seg lett etter kroppen og gir deg støtte akkurat der du ønsker.


Bbhugme fungerer super som gravidpute i svangerskapet. Beste kjøpet jeg gjorde i graviditeten. Men som ammepute synes jeg den skuffer stort. Det blir fort glipe mellom puta og magen til mor, og baby ligger ikke stabilt nok til at begge mors hender blir frie.


Bbhugme ligge på magen

Anbefaler denne puten til graviditeten, men gå heller for en annen ammepute til ammingen. Vibeke har selv vært så heldig å få bruke puten i noen uker og hun synes at det har vært veldig behagelig å forme den for å ligge på magen (DET er jo noe vi gravide savner etter at magen begynner å bli stor, ikke sant!), eller forme den slik at man kan ligge i hvilestilling på siden med god støtte til magen. Vi venter førstemann om tre måneder, og jeg nyter hvert spark han spreller fra seg #128578; Denne puten så fantastisk ut! Jeg savner å ligge på magen , da jeg ikke finner sovestilling på ryggen, og det er vondt å ligge på sidene pga.


Husker ikke helt når magen ble for stor til å ligge flatt på magen , men jeg var langt over halvveis i alle fall. Du gjør den tykkere ved å stramme klemmene ytterst, eller løsere ved å dra de lenger ut. Finn et egnet sted på gulvet, og legg babyen på magen på for eksempel et leketeppe eller et rent underlag. Når babyen liker å ligge på magen , kan du trene oftere, eller ha lengre økter. Aner ikke hvordan den er som ammepute, men det vil jo vise seg - syns den uansett er verdt pengene!


Bbhugme ligge på magen

Prøv å motivere barnet og ”heie” på babyen. Når man ligger på magen presser den gravide livmoren på alle blodårer inkludert IVC. Men livmoren må selvsagt ha kommet opp fra bekkenet før dette skjer. I ca uke som TS snakker om så når livmoren opp til navlen og da vil den defintivt presse på viktige blodårer dersom man ligger på magen.


Hei, ligger her med en bbhugme -pute. Vet ikke helt hvordan jeg skal bruke den? Føler jeg lener magen like mye mot den som jeg ellers ville gjort i senga?


Og nå sparker bebis veldig mye på det området magen treffer puten, går det bra eller prøver bebis å si ifra? Synes det forøveig er kos med mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg