mandag 7. november 2016

Norsk logo quiz 2018 fasit

Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vi oversetter ulike typer tekst til samisk og norsk.


Tana samiske språksenter har oversatt denne til nordsamisk. Fasit Logos Quiz Norge. Wimp TvTine Telenor. Stormberg Statoil Sas Posten. Opera Norwegian Norsk tipping Norgesgruppen.


Netcom Narvesen Ica Hafslund. Elkjøp Diplomis Chess Bring Rad Level 2. Nordea Dnb Esso Europris. Lefdal Max Min mann kan Kid. Ramirent Nrk Fjordland Gjensidige. Logo quiz son nok for de fleste vil fremstå som ganske vanskelig.


Men den er på ingen måte umulig å løse. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Har prøvd alle versjoner av norsk tipping og Lotto på den tipping-logoen.


Logo Quiz Norge Privatøkonomi og. Hva blir den nest mest folkerike byen i dette nye fylket? Neste quiz i samme kategori. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene.


Noen i Norges land må vite dette. Dette er en fotballquiz med fasit. Du finner spørsmål fra blant annet premier league, verdenscupen i fotball, engelsk fotball, norsk fotball med mye mer! Den passer best for voksne, men kan også passe til spesielt interesserte barn som har mye kunnskap om fotball.


Siden dette er en quiz om fotball, så vil du ikke finne noe om andre sporter her. Ord Nedlasting av App Store pLogoer Quiz - Gjett de mest kjente merkene. Logos quiz norge norsk logo quiz norsk logo quiz fasit logo quiz norge svar norsk logo quiz svar logo quiz norge level photo quiz norsk. See the Words and guess through. Med kakao i solveggen eller under et pledd i sofaen?


The are above the logo. Then go to the next level and guess even more logos ! Good luck on getting them all!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg