onsdag 30. november 2016

Laste ned filmer fra youtube

Og for å dele disse praktiske metodene, skal jeg forklare dem i det følgende innholdet. Gratis nedlasting av videoer fra mer enn 10. Last ned video direkte fra nettleseren. Bare åpne videoen du ønsker å laste ned , og en liten melding vises i nederste høyre hjørne på skjermen.


Du kan velge om du ønsker å laste ned en video eller en mp3.

Ett klikk og nedlastingen begynner! Bruken er rett fram og nokså selvforklarende - det er bare å klippe og lime inn URLen til filmen du skal ha lastet ned. Filer du laster ned må lagres i. Her finner du en som er gratis. Hvis du vil konvertere filmen til andre formater, kan du bruke dette.


Lagre musikk har aldri vært enklere! Nyt favorittmusikken din uansett hvor du er.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Klikk, og dette programmet vil begynne å laste ned videoer. En alternativ måte er å kopiere filmen url og klikk Lim inn URL for å få filmer som er lastet ned.


En i familien min fortalte meg for ikke så lenge siden om en internettside, hvor du bare skrev inn URL til en film på Yotube også kunne du laste den ned. Er det noen som vet om noen slike sider, eller sider som du kan laste ned videoer fra til din egen pc? Det finnes mange videoer der, men det kan hende at du ikke har tilgang til internett.


Deretter er det bare å klikke på OK. På neste side får du muligheten til å velge en videofil eller videofiler som skal lastes opp. Du må velge om videoen skal være offentlig eller privat. har i utgangspunktet satt en grense. Og når du trykker på videoen du vil laste ned , klikker du på det ønskede formatet – enten Mp eller video (.FLV).


Filen vil da automatisk lastes ned. Første steg er å laste opp de klippene du vil publisere. Videoklippene kan være ganske store, så her lønner det seg å sitte på en relativt rask Internett-linje. Velg formatet og innstillingene for konversonen.


De normale innstillingene er veldig bra.

Dette kan ta noen minutter. Etter konverteringen er ferdig kan du laste ned filen du konverterte. Enkel nedlasting av nettvideoer fra en rekke sider.


Hulu, i tillegg til millioner av andre nettsider. Movavis videoredigeringsprogram – alle redigeringsverktøyene du trenger. Rediger video med flere klikk, lag filmer , bruk effekter, legg til overganger. Her kjøper du rimelig musikk. Nettstedene nedenfor gir deg ikke musikken gratis, men for en liten sum får du derimot musikken til odel og eie.


Viaplay tilbyr bra filmer for hele familien. Streame film på nett med din PC, mobil og nettbrett. Se filmer på nettet og se livesport som Champions og håndball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg