mandag 21. november 2016

Frisør jekta

Cutters Frisør jekta. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Nyhet hos Kremmerhuset! Som medlem hos Kremmerhuset får du nå de trendy og stilrene pottene Luca til en super pris.


Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge.

Vi har fornøydgaranti! Over av våre kunder vil anbefale oss. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Avbestilling av time må skje senest t før oppsatt time.


Du kan avbestille time når du har logget deg inn på min side. Bestill time hos en anbefalt frisør i Tromsø på Fixit.

Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg. Vi tilbyr alt av behandlinger innenfor frisørfaget, inklusive skjeggklipp og barbering. I tillegg kan du få profesjonell hjelp ved hårtap.


Du blir ønsket velkommen i trivelige lokaler, av frisører med solid fagkunnskap og med forståelse for hva som skal til for at du. Ker sentralt beliggende på Langnes, med bussterminal og Jekta Storsenter som nærmeste nabo. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Med lang erfaring og godt humør vil vi på Lena salong gjøre timen din til en hyggelig opplevelse, med godt resultat som også du blir fornøyd med. På den måten føler vi oss trygge på å gi deg informasjon om siste nytt og gode råd om styling av frisyren hjemme.


Hairshop frisør på Jekta åpnet i dag dørene i ny drakt. Vi legger stor vekt på kvalitet og kreativitet. Stikk innom vår fargerike og utradisjonelle salong og la deg bli inspirert. Vi utfører alt innen klipp, fargedesign, styling og make-up.


HØST FRISØR tilbyr milde og snille produkter. Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet. Er du vår nye frisør ?

Vi fikk ikke tilgang til din lokasjon, er funksjonen for geolokasjon blokkert? Innstilligene for geolokasjon finner du vanligvis under Personvern i telefonens hovedinnstillinger, men dette varierer litt fra merke til merke. Goshamei er din frisør i Tromsø sentrum. Vi er en fargerik og utradisjonell frisørsalong som utfører alle typer klipp, fargedesign, styling og make-up.


Kontur Frisør er en stylig dame- og herrefrisørsalong som befinner seg midt i Tromsø sentrum. Vi er din frisør i Tromsø og vi tilbyr klipp, styling og farging. Trenger du en frisør i Tromsø og du ønsker at få en unik oplevelse hos frisøren, så har du kommet til rette sted. Ser du etter åpningstidene til HairShop Frisør ? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for HairShop Frisør i Jekta Storsenter i Tromsø på Tiendeo.


Høst frisør er en salong som ønsker å kunne tilby produkter som er milde og snille både mot våre kun. Vi er kreative å jobber med det meste innen hår. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og type klipp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg