fredag 18. november 2016

Frisør asker drop in

Endelig på Triaden og Metro Senter! Prøv det populære frisørkonseptet Cutters. Unik frisørsalong midt i Asker sentrum. Tiur Frisør er en koselig salong for damer, herrer og barn.


Ahead Frisør og Velvære tilbyr alle typer frisørtjenester.

Vi utfører dame-, herre-, og barneklipp. Hos oss får du både keratin og tape extensions, og vi utfører alt av oppsetninger og styling. Hovedaksjonær og daglig leder er gründeren selv, frisørmester Synnøve Helene Eiken. Nesbru Frisør er en frisørsalong for damer, herrer og barn i Asker.


Vi tilbyr klipp, farging, striping, kur og hodemassasje. Bestill frisørtime i dag! Josefsson Frisør er Drammensdistriktets ledende frisørkjede med fem salonger og ansatte.

For oss handler det om å skape fornøyde kunder det stråler av! Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet. Vi er frisører, hvor av også er utdannet make-up artister. Forside Frisør Skjønnhet Bilder Kontakt. Drop in eller ring.


Vi klipper barn (under år) og herre-pensjonister for kun 299. Her vil frisøren notere fargeresepter og annen faglig informasjon som er relevant for din behandling. I henhold til regnskapsloven lagres også historikk og kundereskontro, som viser dato for når du har vært hos oss, hvilken frisør som har behandlet deg, hvilke behandlinger du har fått og hva du har betalt.


Finn telefonnummer og annen kontaktinformasjon til din frisør i Asker her. Klikk på lenken dersom du ønsker å se en større oversikt over frisører i Akershus. Vi er din frisør i Asker og vi tilbyr klipp, styling og farging.


Trenger du en frisør i Asker og du ønsker at få en unik oplevelse hos frisøren, så har du kommet til rette sted. Vår salong har en hyggelig og varm atmosfære og vi sørger for at kunden er alltid i sentrum. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg. Hår- og hudbehandling i Oslo.


Alt av klipp og farge.

Vårt eget MOOD Extensions og MOOD beauty, autoriserte behandlere på fillers, botox og hudpleie. Salongen består av dyktige frisører og stylister som ønsker å gi deg som kunde en unik frisørbehandling fra frisører som virkelig bryr seg. Frisørsalongen tilbyr både drop -in og booking.


Cutters er et nytt og unikt drop -in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og type klipp. En slik tillit er helt nødvendig for en frisørsalong, dersom den skal overleve i markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg