onsdag 23. november 2016

Heklet lue med tekst oppskrift

Design Luer hos Spreadshirt! Velg eget motiv, tekst og farge. Vælg tekst og motiv på forkle. Perfekt gave til en mesterkok! Europas nrpå personlig klestrykk!

Inget minimumsantall. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Oppskrift på HEKLET LUE og PULSVARMERE. LAST NED OPPSKRIFT.


BESTILL GARNET HER! Denne siden ble sist oppdatert 02.

Strikk glattatrikk til det målet 5-cm. Nå skal det felles i toppen. AnonyDet varierer etter hvilken garntykkelse og heklenål du bruker. Den er ganske standard oppskrift , men har ikke funnet noen andre fine på norsk.


Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst , lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.


Jeg hadde lyst på en to-farga hekla- lue med mønster og jakten på fremgangsmåte satte i gang! Med mye hjelp ved å lese seg bakover i Trudes blogg, samt veileding på Hobbyboden, ble det til slutt en ugle- lue på meg. Mine kluter er heklet på mm og det gikk med nøyaktig(nesten på cm) gr. Na har du stavgrupper. Har valgt å dokumentere med bilder og tekst sånn at det skal være lettere å f. Mønster til heklet OL- Lue i babyull fra Dalegarn.


Mønsteret laster du ned på dine kundesider etter at ordren er fullført. Du kan når som helst senere logge deg inn og skrive ut mønsteret på nytt. Med mindre du slavisk følger en oppskrift.

I min familie sier de bare: Det klør ! Så da blir det bommullsgarn for vår del, og da er det bare å sette i gang å lykkes. Jeg kan vel si jeg har heklet den 2-ganger. For jeg har som vanlig rekket den opp.


Heklet etter oppskriften til. HEKLET LYSLYKT OPPSKRIFT (babymatglass Stor versjon) Nål: og Garn: Tuva Helårsgarn fra Europris Dette er brukt i oppskriften lm = luftmasker kjm = kjedemasker fm = fastmasker st = staver m = maske 1. Legg opp lm på nål sett sammen til en ring med en kjm 2. Så heklet jeg halvstaver, så snudde jeg og heklet tilbake, og snudde igjen og minsket med en halvstav for hver omgang til jeg hadde staver igjen. Så heklet jeg en blomst, Se -filem. Cecilie Skog - Skogluen A Lue til dame strikket i garnet KOS Garnpakken inneholder.


Her finner du mer enn 120. Plain Low Profile Cotton Baseball Cap - Camo. NOK 25Førpris: NOK 29Rabatt- inkl. Gratis oppskrift på lue. Som jeg skrev for to dager siden er det på tide å ta noen grep for å være med å redde dyrene og planeten vår.


Så hvorfor da ikke bruke hjemmelagde nett til å ha frukt og grønnsaker i når du er ute å handler istedenfor disse plastposene som fort havner i spøla. Vi har et stort sortiment av garn i mange ulike kvaliteter til gode priser. Vi har også et bredt utvalg av strikke- og hekleoppskrifter til nettopp ditt prosjekt.


Alle oppskrifter er på norsk, om ikke annet er angitt. Glorete julgensere har lenge vært et humoristisk innslag i britiske og amerikanske juletradisjoner, og de siste årene har fenomenet nådd oss her i Norge. Men i stedet for å kjøpe ferdige gensere, hvorfor ikke strikke sine egne med norske motiver og tekst ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg