mandag 21. november 2016

Strømforbruk gamle varmekabler

Lavtbyggende og tradisjonelle varmekabler. Bunnpressede priser og rask levering! Og mange har strøm som støtteoppvarming, enten det gjelder varmekabler på badet, ekstra panelovner, eller for å varme opp oljefylte løse radiatorer. La dørene stå åpne Det er åpent og inviterende med vidåpne dører, men i den kaldeste årstiden, bør dere holde dem lukket.


I mitt overdådige 70tallshus er det selvsagt varmekabler i alle gulv på bakkenivå.

Hvilke alternativer har jeg for å bruke disse på en nogenlunde billig måte? Strømforbruk i boligen Så mye strøm bruker dingsene i hjemmet ditt. Vi forventet vel at den nye skulle være mer strømsnill enn den gamle , men den gang ei.


Trur de fleste som har kommentert på tråden også synes du har høyt strømforbruk. Dere som har på varmekabler på badet på sommeren, hvor mye strøm trekker de? Ca grader på badet og grader i resten av leiligheten.


Vi har ei ekstra stue på 25kvm og der ligger det varmekabler under tregulvet. Disse kabelen er ca 25år gamle og med den gamle termostaten så bruker de forholdsvis mye strøm når det er skikkelig kaldt ute.

Planen er å legge nytt gulv oppå dette tregulvet slik at vi får samme gulvet her som i den. I dag finner man varmekabler i nær sagt alle boliger. Hvor gamle varmekablene dine er behøver ikke å bety noe for hvor gode de er. Varmekabler har en estimert levetid på år, forutsatt at varmekabelen er riktig lagt i gulvet, sier Skau.


Kjøleskap: Et nytt kjøleskap bruker mindre enn det gamle , men ikke dramatisk mye mindre. Her er det lurt å la varm mat avkjøle seg før du setter den inn, og ha døren åpen i kortest mulig tid så ikke kulden “renner ut”. Normalt er levetiden for varmekabler 25–år, men ofte varer de lengre. Med elektrisk gulvvarme kan romtemperaturen senkes 1-grader sammenlignet med blant annet panelovner, fordi varmen kommer fra gulvet og stiger oppover i rommet. Dette gir fort prosent lavere strømforbruk og samtidig høy varmekomfort.


Velkommen til viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Som medlem på viivilla. Kjæresten min mener jeg bør skru av varmekabelen og heller bruker ovn. Jeg har brukt varmekabler for det meste.


Hva trekker mest strøm av varmekabler eller ovn? Nå bor jeg i en kjellerleili.

Jeg tror det kan være varmekabler , varmepumpe, fryser, server og slike ting. Levetiden på varmekabler pleier å være på opptil år. Samtidig kan varmen som stiger opp i fra gulvet senke kuldegrader i rom, noe som gir et lavere strømforbruk. Noen av våre varmekabler har funksjoner som beskytter mot blant annet overoppheting. Vi har kabler som er beskyttet mot sollys og er fri fra PVC.


TV-apparater, kjøleskap, lys, vaskemaskin og lignende, ifølge Regnström. Unngå at for eksempel TV-en og andre apparater står i standby-modus når du er på ferie. Tall fra Hafslund bekrefter at vi bruker mest penger på oppvarming. Vi lagerfører og leverer alt av elektrisk gulvvarme innenfor varmekabler. Om du er på jakt etter varmekabelmatte, varmekabel på ba under fliser eller under parkett, finner du det hos Elektroimportøren!


Stort utvalg av varmekabler til lave priser fra kjente merker som blant annet Nexans. Varmekabler vil være et godt valg dersom du ønsker gulvvarme under flis, laminat, vinyl eller annet som vil kjennes kaldt når du går på det. MegaFlis fører mange forskjellige lengder og styrker av varmekabler.


I vårt sortiment finner du kjente merkevarer som Nexans og Ebeco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg