tirsdag 8. november 2016

Overnatting kristiansand sentrum

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Se anmeldelser og bilder. Bo på hotell eller campingplass, i hytte eller ferieleilighet.

Du kan også bo midt i eventyret: Overnatt i piratlandsbyen Abra Havn, eller i de små, hvite husene i Kardemomme by. The apt was fantastic! Dette er Sørlandet på sitt aller, aller beste. Campingplassen driftes av Dyreparken. Kristiansand lufthavn, Kjevik, ligger km unna.


Og her får du alt du kan ønske deg av en campingplass. Vi tilbyr overnatting i leilighet sentralt i sentrum med plass til eller i rekkehus med plass til på Lun med gåavstand til alle byens severdigheter,. Her bor man under moderne forhold i sentrum av byen, og de største rommene har hele fem sengeplasser.

Gjester kan dra nytte av fasiliteter som trådløst internett og gratis frokost i form av buffet. Enhetene har noe ulik standar fra enkle sommerhytter til nyere leiligheter. Med kort vei til sjø, badestrand og lekeområde er våre boenheter ideelle for barnefamilier.


Super fresh og sentrumsnær hybel. Hotellerkristiansand. Lærerskolen på Lunds-sida. Vi har møttes hvert 5. Men nå var det SJØHUSET som var møteplassen.


Om år er det år siden vi forlot byen vi aldri glemmer. Overnatting Bo midt i eventyret NYHET: Vi åpner Dyreparken en time før for våre boende gjester i alle helger fra mai til august, og alle hverdager i skoleferien. Bekreftelsen kommer med en gang. Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris.


The location was perfect for relaxation and especially wonderful for families. I tillegg er det ca. It was large, comfortable, and could easily sleep people.

Coop Prix), Posten og badestrand. Dermed kan man enten handle dagens målti gå ned mot havet for å ta seg en forfriskende dukker på godværsdager eller spille badminton ved strandlinjen - alt innen få minutters gåtid. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler.


Vi er et kontantfritt hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg