torsdag 17. november 2016

Kanariøyene februar

Gratis avbestilling! La Gomera har et behagelig klima året rundt med en gjennomsnittstemperatur på grader, men det er store lokale forskjeller. Kanariøyene langt bort fra turiststrømmene.


I vinterhalvåret er det en viss lavtrykksaktivitet. Dagtemperaturer på nærmere grader på sommeren og for det meste tørt. Dager med overskyet vær som kan vare opptil en uke forekommer på.

La oss gå fra romantiske planer til planer du vil elske. Nakenhet, homoseksualitet og annen underfundighet. Ja, de fleste av oss syntes det er litt merkelig å rusle rundt med t-skjorte og null underklede. Midt i sandhaugen ligger nemlig en naturiststrand.


Det er varmest i sommermånedene (juni, juli, august) med en dagstemperatur på rundt grader og en nattemperatur på grader. Det er kjøligst i vintermånedene (desember, januar, februar ) med en dagstemperatur på rundt grader og en nattemperatur som sjelden kryper under grader. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Alle billige reiser på restplass.

Nordlige deler av øya har derimot et vær som er langt mer fuktig, og med det en vegatasjonen som er grønn og frodig. Tenerife har to klimatiske soner. Har forstått at det er stor forskjell på hvor man befinner seg på de ulike øyene om vinteren.


Hvilken øy er best om vinteren og hvor. Nye badelan tapasrestauranter og spahotell innvies. Moderne shoppingsentre og trendy strandbarer dukker opp. Samtidig finner du naturopplevelser og det genuine kanariske rett rundt hjørnet.


Planlegger tur til en av øyene i februar. Men jeg er så usikker på klimaet. Har hørt at det kan være relativt store temperaturforskjeller, bla er GC delt inn i flere klimasoner. Hvor er det varmest? Reiser med baby(6mnd) og treåring.


Bør man satse på oppvarmet basseng? Jeg ønsker både strand og shopping. Så ønsker jeg hotell med balkong både til strand og uteliv.


La Palma er en bygd opp av vulkanske bergarter og har mange fjell, men er likevel grønnere enn noen av de andre kanariøyene , med stor variasjon i faunaen. Les en oversikt over klimaet.

De fleste av disse regndagene oppleves mellom desember og februar. Den nordlgste delen av Lanzarote er kjent for å ha kraftigere vindstyrker enn i sør, som er litt tørrere og varmere enn de nordlige stedene. Se en oversikt over datoene hos Lastminute. Får du ikke med deg karnevalet i år, kan du planlegge en tur neste år. Dia de los Reyes Magos (Hellige tre kongers dag) – 6. Dette er en stor festdag over hele øya og blir feiret med gateparader i de fleste byer.


De tre vise menn kommer til byen om kvelden den 5. Oversikt fra Folkehelseinstituttet viser at denne vinterens influensautbrudd startet i uke 52. Det ble påvist mest influensavirus type A, og H3Nvar vanligere enn H1N1. Man kan nesten si at øygruppene har samme geografiske opplegg, i vest er øyene grønne og fjellrike, i øst er det mer lavland med lange sandstrender. I Australia kalles de sykloner og feier over store områder i perioden fra desember til februar ,. Sprer seg til turistområdene ved Maspalomas. Her kan du nyte flott sandstreder eller den fantastiske og uberørte naturen du finner inne på øya.


Utvalget av ferieboliger til utleie er stort og variert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg