onsdag 30. november 2016

Hvordan sy på merkelapper

Merkelapper til klær - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Navnelapper til klær, leker og andre ting. Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv.

Gøyale navnelapper til barnas klær. Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Søk sy på merkelapper. Vi Har Et Fantastisk Utvalg.


Her finner du et stort utvalg av forskjellige symerker og lapper til alle formål. Plasser symerket og stryk det på rettsiden i ca. Det utføres navnelapptester med jevne mellomrom og våre merkelapper har alltid kommet godt ut i slike tester.

Det eksisterer ingen tydelige testvinnere, men som Din Side sier: “Dette er blant de lappene som sitter desidert best fast! Det er faktisk de eneste lappene som sitter igjen på første runde med testmerker på klær”. Jeg pleier å brette mine merkelapper så baksiden betyr ingenting.


Dersom trykket blir litt smurt utover (f.eks under 6-tallet) bør du sette på toner saving i printeroppsettet. Evt kan du prøve sette darkness til light eller normal. Har vært godt fornøyd med deres servise tidligere. Den siste leveransen ble litt feil. Jeg bestilte 1navnebånd til å sy fast og 1navnebånd med strykebakside.


Da jeg mottok pakken, var det 2til å sy. På fakturaen var det 1av hver, så det har nok skjedd en feil. Dere ønsker tilbakemelding så da synes jeg det er greit å si fra.


Vis innlegget for mer. Våre merkelapper kan brukes på alt. Utedresser, vinterstøvler, matbokser, drikkeflasker, leker… you name it.


Dersom du har barn som går i barnehagen er våre merkelapper perfekte for deg. For eksempel er våre merkelapper til klær supre når du skal merke klær. Jeg mottok blå lapper med for liten hvit skrift som ga for dårlige kontraster.

Ved kontakt fikk jeg råd og forslag til hvordan navnelappen skulle bli tydelig og fin, og nye navnelapper blir sendt kostnadsfritt. Du fester den med kun et par sting i hver side. Du kan sy eller knyte det fast til en bag, nøkkelring eller til klærne dine. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst.


Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. Lappene tåler oppvaskmaskin, opp til graders klesvask samt tørketrommel. Slitesterke og praktiske navnelapper til klær, sko og utstyr.


Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. Labelman navnelapper produseres i førsteklasses materialer.


Påstrykbare merkelapper er laget i syntetisk stoff. De kan bli strøket og sydd på klær. Personaliserte merkelapper kan ved bestilling nå leveres ca 25.


De fleste av våre symerker kan strykes på , men vi anbefaler dog at de syes fast. Eller trenger du en rask løsning her og nå? Labelyourself- merkelapper er fleksible navnemerker som kan brukes når du har behov for dem.


Du skriver direkte på merkelappene med en kulepenn. Du bestemmer selv om du vil sy merkelappene på tøyet eller stryke. Få navnelapper rett hjem i postkassen.


Skriv inn tekst, velg ikon og bestill. Samme kvalitet og langt rimeligere enn konkurrerende produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg