tirsdag 29. november 2016

Montering av uttrekkbar levegg

Sjekk ut montering av levegg. Felleskjøpet har et stort utvalg av levegg , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Les mer om det her!


Montering av levegg. Få mer ut av uteplassen din med levegg !

Enten du trenger ly for vinden og svalende skygge i sommersola, vil ha mindre innsyn til uteplassen din - eller bare ønsker deg mer romfølelse når du er der ute, kan levegg være en god løsning. Finnes det modeller av uttrekkbare levegger som ikke er avhengig av en fastmontert stolpe for å feste uttrekket i? Jeg har en terrasse som trenger litt mer vindskjerming av og til. Selve kassetten med veggen i kan jeg feste i en eksisterende søyle, men når den er trukket ut skal dekke mot et ytterhjørne på terrassen. De fleste av våre levegger er laget i kraftig vannavstøtende polyester.


Dette gjør dem godt rustet dersom det plutselig skulle komme en uanmeldt regnbyge. For rengjøring av veggene dine kan du bruke Kemetyl husvask, som egner seg godt til bruk på levegger. Husk at en uttrekkbar levegg på rull ikke må stå uten tilsyn da vinden kan ta tak.


Levegg i vedlikeholdsfri kompositt.

Her får du lette og fine bord som er støpt i en blanding av trefiber og plast, og som du kan nyte synet av i årevis uten å tenke på annen behandling enn vanlig vask. Grav ut hull med riktig senteravstan og 60cm dype. Skyv ene siden av vangen helt til bunns inn i stolpen (1). Det finnes også levegger i form av uttrekkbar duk på rull, som en slags stående markise. Denne trekkes ut og festes i en avtagbar stolpe.


Denne løsningen er spesielt praktisk når man for eksempel vil avgrense en sittegruppe eller spisekrok, men ellers ha fri adkomst når disse ikke er i bruk. Et uttrekkbart vindseil fungerer som levegg. Kvalitetsprodukter til gode priser - Se vårt utvalg av gjerder og levegger i nettbutikk. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Ta vare på den norske sommeren og flytt ut i hagen! Med våre levegger har du muligheten til å skape din egen lille drømmeplass slik som du selv ønsker det. Enten det er et bruksrom, et lesehjørne eller bare en plass i solen hvor du kan dyrke din hobby.


Lag en åpen konstruksjon, for eksempel med bordene satt forskjøvet på hver side av veggen. Da er det ingen som kan se inn, og du vil likevel få le, fordi vinden blir bremset betydelig. I tillegg vil leveggen tåle selv sterk storm.


Kanskje du ønsker å slippe inn mest mulig av naturen?

Da kan du velge våre glassrekkeverk som gir et stilrent og lekkert inntrykk. De flotte rekkverkene kan monteres rundt hele balkongen eller terrassen, og de kan også brukes innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg