tirsdag 29. november 2016

Ferie i mai 2019

Kristi Himmelfart, Pinse, 1. Fikk god informasjon om alt vi trengte å vite før en ansett ville vise oss til rommet vårt. Vestkysten av Peloponnes består milevis av sanddyner. Kourouta er kanskje ikke den roligste stranden, men det vil snart bli den hippeste.


I mai åpner nemlig hotellet Dexamenes i en forlatt vinfabrikk ved.

Planlegger du en charterferie i mai , og vil du være sikker på at du får enten lune, varme eller tropiske temperaturer på ferien ? Her får du et raskt overblikk over solrike og varme land i mai , så det er lett å velge det reisemålet som passer til nettopp deg. Mai måned og begynnelsen av juni har flere helligdager som gir muligheter for langhelger, og før vi vet ordet av det, er det sommerferie også. Dersom du ikke allerede har planlagt og bestilt ferie , men kunne tenke deg å ta en spontan utenlandstur, kan du være heldig å finne billige restplasser i tiden framover. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert.


Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Første og andre pinsedag er søndag 9. Hensikten med denne ferien var at barn på landet skulle få fri for å hjelpe til hjemme med potethøsting.

Denne ferieuka på høsten har i den senere tid blitt en omdiskutert ferieuke ettersom høstferien ikke lenger benyttes til dette formålet. Alle barne- og ungdomsskoler har fri på valgdagen 9. Videregående skoler kan selve velge om de vil ha fri disse dagene, eller om de vil ha fri to andre dager. I Nordlan Troms og Finnmark skal man legge om fra piggdekk til sommerdekk fra og med 1. I resten av Norge skal man bytte første mandag etter 2. NB: Skal du på fjellet eller et sted hvor forholdene gjør det nødvendig er det lov å sette på piggdekk både før og etter datoene over.


Neste år lander nemlig alle fleksible hellig- og høytidsdager på en hverdag. Spar ferie : Ved å bruke bare åtte. Og tar du ut fri den 2. Har du bare krav på lovfestet ferie , holder arbeidsgiver tilbake lønn for fire uker og en dag. Hvis du har rett til fem ukers ferie , holder arbeidsgiver tilbake lønn for fem uker.


Dette systemet medfører at du kan avvikle ferien når du vil i løpet av året, uten at du behøver å få noe lønnstrekk når du faktisk avvikler ferien. En ferie i Kroatia er rimeligere enn i de fleste andre land i Europa. Her kan du og dine unne dere det lille ekstra, uten å tømme reisekassen.


Landet har et variert tilbu som faller i smak hos de fleste. Flotte turmuligheter for fotturister, vannsport, vingårder, god mat, båtutflukter, og sol og bad. Faller permisjonstid som nevnt i første ledd sammen med allerede fastsatt ferie , kan arbeidstaker kreve utsettelse av de virkedager ferie som er blitt omfattet av permisjonstiden.

LES OGSÅ: Så mye ferie har du krav på i sommer. Dermed ligger alt til rette for en velfortjent hviledag hvis feiringen blir en påkjenning for kropp og sinn. Grunnlovsdagen en offentlig høytidsdag, men regnes ikke som helligdag. Du kan bruke euro på turistmarked og i større byer, men vær klar over at både butikker, taxier og restauranter ofte ikke tar kort, men ønsker betaling i lokal valuta.


Ferie , ferieavvikling og feriepenger. Alle som utfører arbeid i annens tjeneste har krav på ferie , og alle har plikt til å ta ferie. Det er vanligvis arbeidsgiver som fastsetter ferien innenfor de rammer ferieloven setter for plassering av ferien. Derfor stopper ordinær lønn opp den tiden man tar ferie. Det er vanlig å utbetale feriepenger en bestemt måne samtidig som lønnen for forventet ferie trekkes.


Er ikke all ferie avviklet når du slutter i en jobb, må du passe på at lønnen for ikke avviklet ferie blir utbetalt. Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien , enten du bestiller en charterferie og bor på et av konsepthotellene våre eller du skreddersyr din egen fleksible pakkereise med rutefly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg