fredag 25. november 2016

Morsom invitasjon til 30 årsdag

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bursdagskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kommer med garantert fornøyd garanti.


Velg design og legg til bildene dine! Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger.

Du er fortsatt ung og energisk, så du skal kanskje feire stort. Da kan du lage en morsom og annerledes innbydelse helt som du vil ha den og i tråd med festen du skal feire. Er det noen kreative sjeler der ute?


Skal lage invitasjoner til min manns og mitt års lag. Vi printer tekst på ett kvadratisk kort, uten bakside. Vil ha så lite tekst som mulig, men av info må dette med. Jubileums-bursdag (40år) skal feires, og jeg trenger seriøst hjelp til å finne på en artig og fengene tekst til å ha på invitasjonene jeg skal sende ut.


Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet en rekke eksempler på hvordan du kan skrive din invitasjon.

Eksemplene kan passe både til barnebursdag, og til bursdagsfeiring for voksne. Kanskje du finner en som passer perfekt som mal til din bursdagsinvitasjon? Bursdagsinvitasjon – Eksempel 1. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til teksten? Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet til en som fyller år. Dersom du skal holde en tale til jubilanten, kan det også være at du kan finne noen gode tips til formuleringer her.


Lag sånn alfabetinnbydelse, det syns jeg er artig. Begynne med a og finne på en setning, og fortsett videre med alle bokstavene. Det er å hedre denne mannen, på hans 50- årsdag , noe som faller den 12.


Sean og Ray holde en liten fest for ham. Vi håper å se deg på (adresse) ved 18: 30. Vel, det var alt jeg kunne hjelpe deg med på bursdagen invitasjon ordlyden for voksne. Jeg er sikker på at du kan komme opp med noen gode dere selv også. Mary Jones Lørdag, den femte av mai seks om kvelden 5North Elm Street Lumberton, North Carolina RSVP av april 555.


Superhelter kan inviteres til å bli med på et hemmelig oppdrag og prinsesser til ball på slottet, eller på eventyr i et forhekset land … Gratis mal fra beeshower. Les også: KULE IDEER TIL BURSDAGSTEMA. Morsom bursdagsinvitasjon tekst – lag selv. Det er ikke mangel på ferdige bursdagsinvitasjoner i forretningene.


Med et slikt bryllup syns jeg det ikke passer med en slik artig invitasjon i det hele tatt.

Snille dere, kan dere hjelpe meg med hva jeg kan skrive i invitasjon til en års-dag ? Noen forslag til innbydelse - morsom invitasjon til festlige anledninger. INVITASJON ÅRS SELSKAP. NÅR ET HALVT ÅRHUNDRE RUNDES Nå skal det festes of feires og derfor vil det glede meg, hvis Dere vil komme og hjelpe mig over til det neste halve århundre. Velge riktig invitasjoner for partiet bidrar til å sette tonen for arrangementet.


Nedenfor har jeg samlet noen gode tekster til fødselsdagen: Dikt, Gratulasjon, Sitater og Visdomsord og Vintage Bilder. I -åra begynner vi å bekymre oss for det. Jeg har fått i oppdrag å skrive en ivitasjon til en års dag. En bursdag er en veldig spesiell dag i alles liv.


Enten det er din års dag eller årsdag , det tid for å juble og feire. Men for en grand bursdagsfeiring, må du ha unike års dag invitasjon ordlyden med en interessant tema som vil imponere alle dine gjester, og oppfordrer dem til å bli med på moroa. Du kan også ta henne med til en lokal spa for å motta ulike tjenester i hele helgen, og konkludere med sin - årsdag helg med en brunsj som har alle matvarer hun elsket som en gutt.


Eller, invitere kjære hjem til deg for å være vert for en - årsdag spa helg for hedersgjesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg