torsdag 17. november 2016

Invitasjon bursdag barn mal

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bursdagskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Happi Tree er et herlig tema når de minste barna har bursdag.

Koselige og eventyrlige figurer med lune og fine farger. Trenger du å få laget innbydelselseskort til barnebursdagen eller annet? Her er noen av de beste gratistjenester på nettet (som kan printes ut).


Vårt team av ypperlige designere jobber hardt for å lage oppsett som er originale, varierte og viktigst av alt: inspirerende! Hvis du er tom for inspirasjon, er oppsett et flott sted å starte. Bursdagsinvitasjon – Eksempel 4. Jeg hadde blitt kjempeglad om du ville komme å feire sammen med meg.


Disse tekstene kan du bruke som mal når du skal skrive din egen invitasjon.

Alexandra har bursdag snart, så blir invitasjonene personlig for alle gjestene! Til slutt, hvis du ikke kommer på hva du skal gi til bursdagspersonen, kan du bruke gavekort-malen, det bringer alltid smilet frem. Fra mal for invitasjon til bursdagen til mal for fotoboken med minner fra dagen, du finner alt du trenger for å skape de lykkeligeste bursdagene. Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned gratis og bruke til dine private feiringer og hverdag. Vi har laget enkle maler til invitasjon , meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut.


Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby. Så nå håper jeg du har printeren klar! Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Som de fleste foreldre, vil du sikkert gjerne gjøre ditt barns bursdag til noe ekstra spesielt ved for eksempel å holde bursdag for barnehagen, fritidsordningen eller familien. Lag en invitasjon som er umulig å avslå. Med Canvas omfattende utvalg av invitasjonsmaler — designet av profesjonelle — vil du sette tonen for arrangementet. Canvas verktøy for invitasjoner har en mal for enhver anledning, fra bursdager til veldedighetsarrangementer, fra brylluper til pensjonsfeiringer og så mye mer.


Et lite råtips til slutt: ikke gi godteposer. På denne siden finner du en rekke flotte eksempler på hvordan du kan skrive invitasjonen. Godteri kan du servere i bursdagen hvis du vil, men det er absolutt ikke noe must for små barn.

Hvis du vil sende med noe, kan det heller være en liten gave - småting, såpebobler, hårpynt e. Har lyst å lage invitasjonene selv. Finnes det noen internett sider som har maler for invitasjoner til barnebursdag. Søt bursdag invitasjon ordlyden er perfekt for et barns bursdagsfeiring. Både voksne og barn er sikker på å elske følgende eksempel: Vi blåser opp ballonger og frosting kaken.


Det kommer til å bli bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg