mandag 7. november 2016

Kyllingkjøttdeig i form

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Oppskrift på en søt og ekte kjærlighetserklæring i form av et vakkert sukkerbunn-hjerte fylt med herlig Piano vaniljekrem! En romantisk avslutning på en middag for to.

Hva med en nudelvariant i form av risnudler toppet med en kylling-kjøttsaus full av smaker som ingefær, hvitløk og chili blandet med litt oystersauce, sweet chili, soya og sesam? Raskt, enkelt og kjempegodt! Kjøttdeig er den vanligste formen for kvernet kjøtt. Når kjøttdeigen hakkes tilsettes isvann for å kjøle den ned. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje.


Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter.

Ha i mais og paprika. Ha alt i en ildfast form. Dryss over et lag med ost. Ha over potetmosen og fordel den utover formen med en gafffel.


Stekes midt i ovnen på 2grader til osten er smeltet og gylden. Bland sammen pasta, kylling, grønnsaker og hvit saus og ha det i en ildfast form. Strø ost over blandingen. Stek den midt i ovnen til osten er gyllenbrun,. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Ha kyllingkjøttdeig i en bolle sammen med krydder og bland godt, form avlange kebablignende stykker på et spyd eller i en ildfast form. Rør sammen gresk yoghurt, revet agurk (husk å klemme ut vannet) og most hvitløksfedd. Hakk hvitløk og stek i ett minutt til. Del den opp mens du steker.


Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper. I en ildfast form , legg lagvis pasta, saus og kjøtt.

Stadig flere bruker kyllingkjøttdeig og det kan også brukes i oppskriftene nedenfor. Finhakk løk og brun med kyllingkjøttdeig i olje til løken er blank. Krydre med salt og pepper, tilsett tomater og oregano og kok opp.


Visp eggene og bland med fløte, kesam og litt salt. KJØTTFARSE I FORM MED KÅL OG HVIT SAUS. Dekk bunnen av en ildfast form med et tynt lag kjøttfarse. Lag hvit saus og hell over.


Legg snittet kål oppå. Kutt masse grønnsaker i passelige biter og legg i en ildfast form. Sett ovnen på 2grader. Her er det berre å bruke det man liker og har tilgjengelig – eg brukte denne gangen løk, rødløk, kålrabi, brokkoli, blomkål og paprika. Men hvordan få det til å smake noe særlig?


Kyllingkjøttdeig fra prior består av kylling og kalkun, jeg måtte smile da jeg leste det på pakka. Prøvde som kjøttsaus til spaghetti, men smakte bare tomatsaus og tomatpure. Slik tilbereder du kyllingkjøttdeig på en sunnere måte: Finn kyllingkjøttdeig som ikke inneholder salt. Lag suppe med kyllingkjøttdeig. Form små kjøttboller og legg dem i suppe.


Asiatiske wraps med kylling er så lett å lage og så godt å spise at det er nesten til å grine av. Vel, ok, vi skal ikke grine, men jeg måtte jo spørre meg selv hvorfor vi ikke spiste dette oftere. Har en kyllingkjøttdeig som har ligget en stund i kjøleskapet mitt på grader. Den går ut på dato i dag.


Det har jeg også merket før med kyllingkjøttdeig som går ut på dato. Hvorfor lukter den så vondt? Gryte av kyllingkjøttdeig der du ikke steker deig er også bra.


Lær oppskrifter på kyllingfilet, kyllingsupper med små kyllingkjøttdeigboller og gryter der du ikke steker kjøttet. Ikke spis kyllingkjøttdeig altfor ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg