tirsdag 1. november 2016

Spesialtilpasset hundebur til bil

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Super bilferie med halvpensjon.


Spesialtilpasset hundebur til bil

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Skreddersydde hundebur til alle biler. Trønderburet tilpasses både bil og hun samt dine egne ønsker for å utnytte rommet i bilen.


Dette medfører mange burvarianter tilpasset forskjellige bilmodeller. Fornuftige hundeeiere sikrer sin hund forsvarlig i bilen. Hundebur for ansvarsfulle Tesla-eiere.


Hunder skal ikke være løse i bil , men plasseres i et eget bur. En løs hund i bil er ikke trygt. Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Vår dyrebutikk fører et meget stort utvalg av Herkules hundebur spesielt tilpasset til bil.


Bilbur fra Herkules er et trygt og godt kvalitetsvalg når du skal velge hundebur til bilen. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport.


Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din. Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. Det er testet totalt produkter fra ulike produsenter.


Syv metallbur, to bur i metallnetting, to plastbur, to tekstilbur og seks seler til sikring av hund i bil er med i testen. Myrvold arbeider med utvikling av tilbehør til bilen , tilpasset norske forhold. Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage, 4pets og Trixie. Fri frakt over 49- Bestill på petworld.


Vi legger ut nye produkter hver dag. Leveres etter individuelle mål for det beste for kjæledyret ditt. Til kenneler, veterinærklinikker og biler. Utnytter plassen størst mulig i dybden, noe som gir kjæledyret en god liggeflate og en god følelse av trygghet, samtidig som det er plassbesparende for eier.


Svenskprodusert kavlitetsbur som er spesiallaget til de aller fleste bilmodeller og hunder. Vi monterer gratis ved henting, og leverer ellers fraktfritt i hele Norge. Det er det spørsmålet vi oftest blir stilt, og det er dessverre ikke alltid vi kan svare på det.


Vi forsøker derfor løpende å notere hvilke hundebur som passer i hvilke biler - og resultatet er denne oversikten. Hvilket hundebur passer til min bil ? Generelt kan man si at hundebur er laget til stasjonsvogner, men produsentene har heldigvis begynt å få opp øynene for at det ikke kun er folk med stasjonsvogner som har bruk for hundebur. Videre så har vi etterhvert ganske god erfaring med hvilke hundebur som passer til de forskjellige bilmerkene.


Slik ble testen gjennomført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg