mandag 14. november 2016

Pepperkakehus savalen

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Bygg pepperkakehus superenkelt.


Pepperkakehus savalen

Hekt delene sammen uten liming! Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Her får du alt du forventer av et moderne fjellhotell, og litt til, som spektakulært velværebasseng og spa … Besøk nissehuset og møt Julenissen og hans medhjelpere.


Hjertelig velkommen til Savalen ! Beliggende midt i Nissegata. Nissegata ligger midt i sentrum på Savalen med alle aktivitetene i gåavstand. Ei innbydende gate med trivelig atmosfære og koselig miljø. Basert på Nissemors egen modell og en helt spesiell pepperkakemiks blir huset meter høyt og 3m2.


Pepperkakehus savalen

Huset har plass til nissebarn i alle aldre. En hytte pyntet med seigmenn og glasur akkurat slik et pepperkakehus skal. Når du kommer inn i hytta møter du en varm atmosfære toppet med romslige løsninger med god plass til alle.


Et meter høyt tårn og flere hundrekvadratmeter stort. Det er ikke småtterier som skal til når man skal få rekorden for verdens største pepperkakehus. Tre dager til ende har vi feiret deg i pepperkakehuset her på Savalen , med venner og familie.


Fantastisk mat og flotte omgivelser. Jeg er så utrolig glad i deg ️ du og jeg har et spesielt bånd mellom oss og følelsrrgisteret er STORT! Vi er godt fornøyd med ny prisrekord på 1millioner kroner i Fjellregionen. Det sier daglig leder Per Morten Hektoen i PTH AS til at verdens største pepperkakehus på Savalen er solgt.


Noen ganger blir veggene skjeve og taket for stort. Her har vi flere tips til deg som skal lage pepperkakehus og som vil lykkes på første forsøk! Norsk Byggkeramikkforening medlemmer er produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser m. Dette er Savalens største hytte – hele 3m2! Pepperkakehus er utrolig morsomt å lage, men det er ikke alltid man får det helt til.


Pepperkakehus savalen

Med sengeplasser, flere salonger og et nydelig utsiktstårn, kan du nyte oppholdet sammen med storfamilien, jobben, venner og bekjente. Dette pepperkakehuset vil gjøre seg fint på bordet, og gi en fin julestemning til store og små. Vi møtte Julenissen med hele familien som stod utenfor Verdens Største.


TYNSET, HEDMARK (NRK): Savalen fjellhotel har bygget et hotell som ser ut som et pepperkakehus. Det spektakulære påfunnet har slått an, og nå er store deler av vinteren bortbestilt. Følg oss på facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.


Pepperkakehus savalen

Salg av pepperkakehus får nordmenn til å klikke Se video av herligheten: – Jeg ville ikke anbefalt noen å spise pynten, sier megler om hytten til millioner kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg