fredag 23. september 2016

Verdens beste vits

Her er verdens morsomste vits (VG Nett) Etter ett års intens forskning kunne forskerne torsdag presentere verdens morsomste vits. ARTIKKELEN ER OVER ÅR GAMMEL. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.

Et par uker senere var svensken hos legen igjen.

Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Kom med din beste vits Nyeste artikler. Mer galskap fra det norske teamet bak Manual Samuel. Podkast: Fargebilder er mer enn det vi ser på skjermen og i avisen.


Dramatisk utvikling de siste dagene.

Foreløpig ser topp tre slik ut: 3) Et ektepar kranglet og pratet ikke til hverandre på flere dager. En kveld gikk mannen å la seg før kona. Beste vitser Her finner du resultatet fra et forskningsprosjekt som skulle kåre de beste vitsene i verden, og for de forskjellige landene som var med i undersøkelsen. Du finner verdens beste vits og de beste vitsene fra Amerika, Englan Canada og Australia. Gjerne av en standup komiker som forandrer dialekt og tonefall og gjør vitsen mer levende.


Så lenge vitsen har et poeng og drøyes litt så er det faktisk hvordan man forteller den som gjør det morsomst. Og i en stor forsamling, begynner de fleste å le følger resten etter av. Først og fremst må man for å få noe ut av den ha enn viss forståelse for jakt og språket man bruker der, for store deler av verdens befolkning vil ikke vitsen gi noen som helst mening uten en forklaring.


Et par jegere i New Jersey er ute i skogen når en av dem faller til bakken. Han ser ikke ut til å puste, og øynene hans er rullet bakover i hodet. Hvem har kåret den til verdens beste ? Hvis du må forklare en vits er den ikke bra nok, dermed kan den umulig være verdens beste vits. Watson var på campingtur.


Incest, ekskrementer, vold og humor, er ingrediensene i denne dokumentaren om verdens groveste vits. Verdens groveste vits. Til sist endte man opp med verdens morsomste vits.

The Aristocrats er navnet på en vits som er så grov at den sjeldent har blitt fremført for publikum. Men blant komikere har vitsen kultstatus, og det er en løpende konkurranse blant dem å fortelle den så grovt og sjokkerende som overhodet mulig. Din beste svenskevits! La oss samle dem en gang for alle, dere.


Fortell din svenskevits i VG Netts moro-protokoll her! Flere tusen vitser. Vitser i mange ulike kategorier.

Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Menneskets beste venn har fire ben, og kalles soffa. Hesten kunne ikke vedde på travbanen, fordi den var blakk. Hvilket dyr på Nordpolen har to pukler?


En kamel som har gått seg bort. Er hunden din trofast? Kjempe trofast, jeg selger den gang på gang, men den kommer tilbake hver gang. Står opp og kler meg.


Hva er tidenes beste vits ? Ka konklusjon kan du trekka av det du ser? Siden du postet dette på Vitenskap, skal du få en vitenskapelig begrunnelse for at min siste vits er den tørreste: En ørken er antageligvis det tørreste på denne jord. Blir en ørken dekket med vann, er det lengre ikke en ørken, og da er hele ørkenen en vits.


Altså den tørreste vitsen blir da: Oversvømmet ørken. Den andre drar frem mobiltelefonen sin og ringer nødsentralen. Da han får svar, sier han bestyrtet: Min venn er død! Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. En gruppe britiske forskere har jaktet på verdens morsomste vits.


De åpnet en hjemmeside som ble besøkt av over 300-tusen personer fra hele verden som enten stemte på en vits eller la inn sin favorittvits. De kalte det tidenes største vitenskapelige studie av humor, og British Association for the Advancement of Science ba nettbrukere over hele verden sende inn sine aller beste vitser, samt rangere andres forslag. Er dette verdens beste vits ? Dette ble for noen år siden kåret til verdens beste vits. Sjekk om du ler like mye som dem!


Dette på grunnlag av at den var jevnt over best likt uansett kjønn, etnisk bakgrunn osv. Du kan jo selv si hva du mener etter å ha lest vitsen. Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Visste du at så godt som alle dager er historiske. Hør på P4s Radiofrokost for å finne ut hva som er spesielt med akkurat dagen i dag.


Et delfunn i prosjektet var også at forskerne fant frem til verdens morsomste dyr. Stemmene spredte seg veldig og det ble ingen klar vinner. Se også oppskrift på Kvæfjordkake, som fylles med romkrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg