onsdag 28. september 2016

Lønn sykepleier med videreutdanning

Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier.


Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier. Sykepleiere kan ta videreutdanning og spesialisere seg innen mange ulike retninger.

Videreutdanningene stiller krav til fullført grunnutdanning, autorisasjon som sykepleier og praksis med direkte utøvelse av sykepleie overfor pasienter etter endt utdanning. Det går mot sommer og utdanninger fullføres. Noen venter i spenning på om studieplassen til høsten er i boks. Sykepleiere tar etter- og videreutdanning når de trenger å fylle på med kunnskap, gjerne for egen regning og uten tanke på karriereutvikling.


Mange opplever at den kompetansen man har tilegnet seg ikke verdsettes med stilling, lønn og arbeidsoppgaver i etterkant av utdanningen. Dersom du i dag er tilsatt som sykepleier og vurderer å ta videreutdanning eller mastergra bør du avtale dette med arbeidsgiver i forkant. Som nyutdannet sykepleier har hun fått et godt utgangspunkt.


Har du ikke lønn å lokke med , får du ikke folk hit.

Vi har ikke et rikt kulturliv eller mange kafeer, men vi har penger og god arbeidstidsordning, slår enhetsleder. VID vitenskapelige høgskole har en rekke attraktive studier, både for deg som er sykepleier og for andre som jobber med mennesker. Våre mange videreutdanninger innen helse finner du både ved VID Bergen, VID Oslo og VID Sandnes.


Først og fremst har jeg jobbet en stund som sykepleier før jeg tok en videreutdanning. Etter noen år ble jeg gruppeleder med lønnskompensasjon og hadde det i noen år. Jeg har hatt flere lederstillinger – avdelingsleder, seksjonsleder og enhetsleder på laveste nivå, forteller Arne.


I ti år har Delta jobbet for at fagarbeidere skal få ekstra lønn for å ta videreutdanning. Nå kan fagarbeidere med ett års videreutdanning få tillegg i lønnen og plasseres i en egen stillingsgruppe for Stillinger med krav om fagbrev og 1-årig fagskoleutdanning. Da binder de seg for år til sykehuset etterpå. Om de går opp i lønn avhenger av hva slags videreutdanning en tar.


Palliativt, veiledning for eksempel gir sjelden. Individualisert erindring, musikk, berøring, og bruk av grønne miljøer. Les mer om hvordan du tar utdanning som passer deg best. Besøk vår utdanningsblogg for deg som ønsker å videreutdanne deg innen kosmetisk sykepleie på deltid. Her kan du sjekke de vanligste spørsmålene og svarene til videreutdanning for lærere.


Vikarordning I vikarordningen skal du frigjøres fra deler av dine ordinære arbeidsoppgaver, slik at du får tid til å studere uten at du går ned i lønn. Videreutdanning Med et fagbrev som helsefagarbeider kvalifiserer du også til en hel rekke fagskoleutdanninger.

Offentlig godkjent fagskoleutdanning innen helse- og oppvekstfag er gratis, da utdanningene mottar finansiering via fylkeskommunen. Vi har god faglig dekning og satser på en god grunnbemanning, noe som også har gitt stabilitet i ansattgruppen og en god bemanning av sykepleiere og vernepleiere. Vi legger godt til rette for kompetanseheving for de ansatte både gjennom videreutdanning og kursing. Mange steder foretrekker de spl i ambulansetjensten. Kjenner flere spl med videreutdanning i både anestesi og intensiv som arbeider i ambulansen.


Tror dette tilsvarer omtrent hjelpepleierlønn siden de er utdanninger på samme nivå, men er slett ikke sikker. Alt om Sykepleier og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Sykepleier Valg av skole, studie og yrke Studier 4. En sykepleier deltar i behandling og tverrfaglig samarbei slik at pasientene skal få mulighet til god helse, gjenvinne selvstendighet, eller få en verdig død. Sykepleierens vurdering- og handlingsevne bidrar til behandlingsresultatet.


Sykepleiere har et ledelses- og koordineringsansvar i et bredt fagfelt innen helsetjenesten. Jeg har jobbet med psykiatri i fem år og synes det er spennende. Ja, det er akkurat det. Hvis det ikke lønner seg å videreutdanne seg med tanke på lønn , så orker jeg ikke bruke tid og penger på det. Da tar jeg heller bare til takke med den vanlige sykepleieutdanningen og kommer meg ut i fast jobb.


En som lurte på hva jeg hadde tenkt på, og det er enten operasjon,-nevro,-eller kardiologisk sykepleier. Akuttmedisinsk sykepleie er et deltidsstudium for sykepleiere ved kommunale institusjoner med ØH-senger og akuttmottak i sykehus. Tilbys ved VID i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg