mandag 5. september 2016

Helgemiddag for 1

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.

Finn laveste nettpris her. Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede (lett stekte uten smør) pinjekjerner og parmesan. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Rapsolje til steking Smak til med salt og pepper Slik gjør du det: Kutt opp kjøttet i biter på størrelse som en krone og ha over på en tallerken. Gjør det samme med grønnsakene og over på egen tallerken. Basilikumen og hvitløken.


Vi har samlet våre beste oppskrifter. Her finnes du ukesmeny med middagstips, fristende kaker og bakst, sunnere retter, vegetar samt tips til trender og råvarer i sesong. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Salt, karri, pepperoncino-krydder (eller annet sterkt lignende krydder som f.eks cayenne) Løk. Grønnsaker av eget valg.


Skjær kyllingfilet i biter, salt dem rikelig (5-6ts), og dynk dem godt i juicen fra sitronene. La dem stå i en bolle til de begynner å bli hvite. Fredagsmiddag, lørdagskos og helgemat. Her er oppskriftene som gir deg det lille ekstra når helgen endelig er her.


God helg og kos deg med god mat! Legg kyllingen over på et fat.

Hva har du lyst på til middag i dag? Altså, dette spiser jeg ikke ofte! Vanlige hverdager er det vi har flest av, og ett av de store, hverdagslige spørsmålene er hva man skal finne på til middag. En halvtimes tid er det de fleste har satt av til å tilberede et næringsrikt og samlende måltid for familien. Dette kan du bruke det til.


Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Det er et spørsmål man aldri blir ferdig med. Nemlig Hva skal vi ha til middag? Men her har du litt hjelp på veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg