tirsdag 13. september 2016

Tavlemaling erfaring

Tavlemaling erfaring

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Har malt med magnet maling direkte på malt strie. To strøk magnetmaling, med tavlemaling over. Kan da bruke magneter og kritt.


Tavlemaling erfaring

Ble flott, men noe dårlig med enkelte magneter. Dette tror jeg skyldes mest at strien under var noe ujevn, med stuktur. Men fint ble det og det fungerer helt greit. Ekstra strøk med magnet maling.


OG den må OVERMALES! Hei, og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Tavle maling må oppå! Kjøpte hos faghandler ihvertfall, og resultatet ble veldig bra.


Malingen jeg brukte stivnet litt på rullen imens jeg malte liksom - så sørg for godt utstyr! Ikke bruk en rull som loer lett. Det er også mange som maler over magnetmalingen med tavlemaling , noe som skal fungere veldig bra. Da får man en oppslagstavle man både kan skrive og henge ting på.


Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger. Først tre strøk med magnetmaling. Jeg har også malt en vegg med både magnetmaling og tavlemaling. Dessverre ble det så ruglete at det ikke ble pent da jeg malte med tavlemaling over. Det endte med at jeg helsparklet veggen med et tynt lag, slik at sparkelmassen fylte ut mellom ruglene.


Tavlemaling erfaring

Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv.


Magnetmaling - ByggeBolig byggebolig. Noen som har erfaring - fungerer det bra eller mp man ha sterke magneter? Er det noen her inne som har noe erfaring med det? Den skal være magnetisk og jeg kender godt til magnetmaling men har ingen erfaring med det. Så hvad er jeres erfaring ? Min erfaring med magnetmaling er at magneter fester ikke så veldig godt på det.


Det går greit hvis det henges opp noe veldig lett. Hvis jeg fortsat gerne ville have en tavle mellem de to vinduer så kunne jeg male et felt med tavlemaling – og evt. Sådan kan du bruge magnetmaling og tavlemaling på en ny måde. Vores tavlemaling henvender sig til alle, der ønsker mere kreativ frihed i hjemmet.


Med en opmalet tavle har du ingen bøvl med ophængning, huller i væggene eller tavlestørrelser, der ikke passer dig - for du vælger helt selv størrelsen på tavlen. Skal den bare males strøk el kan man ta strøk? Ble annbefallt å male med vanlig oljebassert under siden det er en sponplate som skal males. Har vært ei dør der og nå skal det male med sort tavle maling og få gull ramme rundt. Søkeresultat - Obs BYGG.


Svart og hvitt gir et kult og kontrastfylt kjøkken. Her har eierne blant annet lekt seg med tavlemaling på kjøkkenveggen over benken. Da vi pusset opp, kvittet vi oss med noen skikkelig utdaterte romantiske detaljer, og det har gått med noen liter svart maling for å skape kontrastene vi trenger for å trives, forklarer Maria.


Jeg har lest at man kan male flere lag magnetmaling, og deretter male med tavlemaling over. Må bruke sterke magneter) Men enn om jeg vil ha en magnetvegg som jeg kan skrive på? Det er vores erfaring , at der skal mindst tre lag til for at opnå den bedste effekt. Vores anbefaling er derfor, at du påfører mindst tre men gerne flere lag magnetmaling. Malingslag derudover gør blot magnettætheden større og derved tavlen stærkere rent magnetisk.


Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg