fredag 9. september 2016

Fron badeland

Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Kampanjen varer til 31. Vi har tøffe flyteleker for barn og ungdom! Gir mange muligheter til aktiviteter i vannet. Kom og prøv :-) Flere bilder! Bilder fra anlegget!


Klikk på bildet til høyre! I inngangsparti og i sosial sone er det god framkommelighet for rullestol og det er et handikaptoalett ved resepsjonen. De nærmeste anleggene det er mulig å sammenlikne med er anleggene på Fåberg og Oppdal.


Permanent graders varme.

Stupebasseng - meters sviktbrett og meters. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold. Fron badeland er eigd av Sør- Fron og Nord- Fron kommunar.


Har du glemt kontoen din? Er dette ditt firma? Her kan barna leke og ha det gøy i vannet. Bade- og svømmeanlegg. Karlsvogna Fjellbad. Water temperature at a constant 32°C.


Underlagt en godkjent lærebedrift. Bestill drømmeferien med Agoda. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Anlegget er åpent for besøkende dager i uken, i tillegg til skole- og barnehagesvømming, div. Kommunekart for geodatasamarbeidet i Midt-Gudbrandsdal er en komplett innsynsløsning for kart. Det er mulighet for egne påtegninger av areal, lengder, figurer og tekst, utskriftsmuligheter med og uten tegnforklaring, punkteksport til GPX fil for bruk i egen GPS. Videre er det detaljert informasjon om objekt i kartet som bygg, eiendommer, adresser og arealplaner.


NDI Norge søker ny Salgssjef! Likt av Stian Stø Dørum. Vi udvider igen i Brørup og har netop afholdt rejsegilde på vores 12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg