onsdag 14. september 2016

Dikt til myndighetsdagen

Har du lyst til å overraske en kollega med et fint dikt ? Dikt om livet – av 20. Vær ikke lei deg for lenge, for du vet, kjære, at ting forandrer seg, livet består av en serie av hendelser, og av og til må man finne en ny vei. Jeg er våt, jeg er kal jeg er ganske lei, hva har jeg egentlig gjort, hvorfor kom snøen igjen min vei, og det så innmari fort. Leter du etter morsomme dikt ?

Den gode leser leser ikke først og fremst for å forstå diktet , men for ved diktets hjelp å forstå seg selv og sitt liv. På denne siden gir vi deg flere morsomme dikt som garantert får frem latteren. Mennesker som til enhver tid og for enhver pris må tolke og fortolke til døde alt hva de leser, søker i diktet bare å finne en bekreftelse på hva de på forhånd vet. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen.


Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

Bursdagsdikt Å glede jubilanten med et koselig dikt er sjelden en dårlig. Kan någon hjälpa mig med en dikt till min dotters 18-årsdag? Jag är jättedålig på det här med dikter. Sitater til fødselsdagen A - Å Bursdagssitater Alder - antall år Morsomme sitater Kinesiske ordtak Grip dagen Hans Børli Oscar Wilde Populære sitater Norske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Barn Nye muligheter Inspirerende sitater Walt Disney Personlighetstest Selvforvikling. Til deg fordi du er både tøff og grei.


Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Brente pølser og lunken øl og en kropp som er så inderlig støl, strandløven er utslitt etter en ekstra lang sommer, lage mat og flexe muskler til alle som kommer. Bland årets alla dagar finns en särskilt viktig dag – den dagen då du föddes som blev början till ditt dag. Det känns så gott att fira den årsdag som blev din – den hör ju till de bästa som funnits någonsin.


FÖDELSEDAGSFEST - Födelsedag - här hittar du födelsedag dikter, födelsedagskort, animerade födelsedagskort, födelsedagskort med humor, gratis födelsedagskort att skriva ut, facebook födelsedagskort, födelsedagskort till mobilen, inbjudningskort till kalasen, animerade bilder. Behöver du förslag för en trevlig text till ett födelsedagskort? Visdomsord om livet og kloke ord om livet gir inspirasjon til forskjellige faser av livet.

I menyen til venstre ser du flere underkategorier til visdomsord om livet. Ikke gråt, år er bare begynnelsen. Alder beskytter ikke mot kjærlighet, men kjærlighet beskytter til en viss grad mot alder.


En kvinnes alder har ingen betydning. Det som teller, er hvor lenge hun har vært i den alderen. Jo eldre man blir, jo mer begynner man å likne seg selv. Men de fleste mener at det også er mye negativt og til og med farlig ved dataspill.


Utdyping: Velg det eller de punktene nedenfor som passer for deg eller finn på noe selv) Noen mener at vold i spill kan føre til vold i virkeligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg