fredag 23. september 2016

Jentetur i fjellet

Dere som er så bereiste i Norges lan osv. Har dere et tips for en jentetur for to jenter som vil bruke en helg vekk fra mann (og barn) - bare på oss selv, liksom. Hadde tenkt oss inn på et hotell av ganske god st.


Spasenter: Velvære Spa har både ute- og inneavdeling, og er tilrettelagt for voksne. Ta en pause fra hverdagen med et luksuriøst weekend-opphold - Du trenger ikke reise langt for å koble av.

Hva er vel bedre enn å reise bort en helg på hjemmebane og bli skjemt bort med god mat, trivelige aktiviteter og et fint hotell? Vi tipser om weekend-pakker: både for rolige spahelger, urban shopping og sporty friluftsliv. Trysil fjellet og den friske fjelluften bidrar vi til at dere får den perfekte jenteturen for en trivelig helg til fjells. Kom til ferdig dekket bord der rundstykker blir levert på døra, og sengetøyet ligger klart på senga, eller ordne alt selv. Man må ikke ha egen hytte på fjellet for å oppleve fargepaletten på myr og mose i oktober.


Du kan velge mellom ubetjente, selvbetjente og betjente hytter. JENTETUR TIL KRETA. På Hotel Ullensvang får dere nyte jenteturen i fredelige omgivelser.

Om ønskelig kan dere også bestille en aperitiff til avtalt tid på ankomstdagen, for å sette den gode stemningen fra starten. Gaustatoppen har Østlandets videste utsikt og er lett tigjengelig fra veien mellom Rjukan og Tuddal. Fra parkeringspassen ved Stavsro tar det knappe tre timer opp og to ned i vanlig tempo. Høydeforskjellen er omtrent 7meter, men stien opp er god og tydelig.


Jentetur i fjellet og varmekabler i sokkene! Etter en god kjøretur på, hold deg fast, timer i går, var det deilig å endelig komme frem. En weekend på vidda. Drømmer du om å samle hele jentegjengen og reise bort en helg?


Gode opplevelser blir som kjent enda bedre når de deles, og hundekjøring er intet unntak. Kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, treningstimer og partynetter – eller en herlig blanding av alt. Her finner du de beste reisemålene for en vellykket jentetur. Jeg bor på Østlandet med mye fin skog og mark, som jeg, mannen min og barna våre benytter oss masse av. Men hjertet vårt ligger til fjellet , og det kan vi ikke skryte av å ha mye av her nede.


Høyeste toppen i nærområdet vårt, er 3m. Jeg tror fjellet kan være en god sjekkearena, for du treffer jo folk med samme interesser som deg. Det er en spesiell type mennesker som går i fjellet , i hvert fall på rutene utenom.

Har du tatt på deg ansvaret for å organisere neste års jentetur til Syden, eller forbereder du en pitch til venninnekveld i helga? Stopp googlingen – momondo loser deg i havn med åtte fantastiske tips til verdens beste jentetur til Syden. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Cathrine Lagerberg, Cecilie Lagerberg, Victoria Isern og Martine Holm Frekhaug fikk oppleve Lofoten på sitt beste en helg i april.


De vant konkurransen mot over hundre andre om å bli med på jentetur til Lofoten. Mammut fyller 1år i år, og vil derfor bestige 1topper over hele verden i løpet av året. Har du ferie til gode? Dra på spennende jentetur i høst. Eller om du vil kick-starte høsten med en forfriskende tur i fjellet her hjemme i Norge har turarrangørene mange.


Haukeliseter og Stavanger barneturlag. Sist lørdag, mens gutta strevde fælt på Skagastølsryggen (se turrapport fra Morten), tok Anne Cathrine og jeg oss en tur til Fannaråken. Vi hadde det ikke fullt så travelt og tok det derfor litt med ro med frokost ved teltleiren ytterst i Ringsdalen i solskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg