torsdag 15. september 2016

La roche posay solkrem

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.

Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Alle produktene har filter mot UVA- og UVB-stråler, de fleste er vannresistente og hele serien er godt egnet for sensitiv hud. La Roche - Posay Anthelios er solpleie som gir høy beskyttelse for ansikt og kropp til hele familien. Pris: kr 22Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Meget høy UVA-og UVB beskyttelse.


Solkremen er formulert med XL PROTECTTM, en teknologi basert på et bredspektret filtersystem kombinert med et antioksidantkompleks. Tilpasset sensitiv hud rundt. Hvert år lanserer de en stor test av solkremer.


Det er spesielt en solkrem som skiller seg ut, og som har vunnet de siste fem årene.

Her er reparerende kremer for solbrent hud! Serien Anthelios tilbyr solbeskyttelse til barn, solbeskyttelse som forebygger solbrente lepper, solkrem til ansikt, kropp og til meget utsatte områder, slik at du eksempelvis kan forebygge pigmentflekker i ansiktet. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist.


Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Produktene er for både ansikt- og kroppspleie, solpleie og makeup.


La Roche -Posays produkter er dermatologisk testet i laboratorium og resultatet er kombinasjonen av termalsk kildevann og ekspertisen til spesialister på sensitiv hud. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter.


Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Solkremen er utviklet med formelen XL PROTECT, som er en teknologi basert på et bredspektret filtersystem som er kombinert med et antioksidantkompleks. Komplekset består blant annet av La Roche -Posays beroligende, termalske kildevann.


Solkremen har svært høy beskyttelse, toleranse og komfort og har en fuktighetsgivende, mykgjørende og kremet. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Du kan også kontakte en dermatolog dersom du ønsker råd og veiledning til hvordan du kan gå frem på best mulig måte for å få en skånsom, effektiv og vellykket behandling. Den får noe trekk for prisen og at den inneholder et allergen.


Inneholder en kombinasjon av kjemisk filter og partikkelfilter som beskytter mot UV-stråler. Finn laveste nettpris her.

Den trekker raskt inn i huden uten å etterlate hvite merker. Kremen har en høy fotostabil og bredspektret beskyttelse. Sammenlign priser på La Roche Posay Solkrem. Den gir en veldig høy beskyttelse, toleranse og komfort. Kremen behandler og forebygger pigmentforandringer i huden, forårsaket av solskader eller hormonendringer.


Mørke flekker og pigmentendringer minskes og huden virker mer ensartet. Solkremer fra Piz Buin, Nivea og andre kjente merker inneholder en miljøgift som EU jobber for å forby. Heldigvis fins det mange gode alternativer. Artikkelen er sist oppdatert 25.


Framtiden i våre hender har sjekket innholet i 125.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg