fredag 16. september 2016

Nettbuss sanntid

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.


Distrikts-Norge er knytt sammen med storbyer som Oslo, Göteborg, Malmö og København i ett nettverk. Alle busser har god komfort og gratis wifi. Bussene kan følges i sanntid.


Billetten kjøper du aller billigst på nettbuss. For svenske reiser, se nettbuss. Sanntid – en bedre bussopplevelse. Kjøp billetter på nettbuss. Rutetabellene er nedlastbare i PDF-format.


Det lønner seg å kjøpe billetten på forhånd. Kjøper du på nett vil du få en rimeligere pris enn ombord i bussen. Unntaket gjelder familiebillett, som vi ikke tilbyr på nett enda.


Se mer informasjon under. Periodebillett og klippekort. Reiseplanlegging for farte. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods.


Her finner du rutetabeller for Kristiansandsområdet. Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Ved å klikke på en bussrute får du opp papirversjonen av rutetabellen som PDF-format, eller så blir du linket til transportørens nettside.


Informasjon om kollektivtilbudet i Trøndelag. Dronningens gate Di Trondheim sentrum. Les også om bestillingstransport. Lavere priser på bussen. Sarpsborg og Fredrikstad (Nedre Glomma) redusert.


Søk og kjøp bussreiser med Nettbuss. Telemark fylkeskommune, ved avdeling for areal og transport. Endringer for linje og 5. Tail it Technologies AS gjør det mulig å følge busser i Trondheim i sanntid. Selskapet med Morten Sæthre i spissen har utviklet apper til iOS og Androi og kan også brukes til å hente opp andre brukeres posisjon. Husk at du også kan sjekke reiseplanleggeren for enkleste reisevei.


Skolerutene fungerer også som lokalruter og kan benyttes av alle reisende i skoleåret. Foreløpig er det Grenlandsekspressen, Haukeliekspressen, Telemarkekspressen, Valdresekspressen og Øst-Vestekspressens busser som vises på kartet. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan tilby deg en best mulig brukeropplevelse.


Hold Ctrl-tasten nede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg