tirsdag 27. september 2016

Hvor ofte amme baby 4 mnd

Finn laveste nettpris her. Check out For The Baby. Hvor ofte skal jeg amme ? Det er ulikt fra kvinne til kvinne og fra barn til barn hvor mange amminger som skal til for å dekke barnets behov. Dere som fullammer hvor ofte ammer dere egentlig?


Føler det blir ganske ofte her, jenta er mnd.

Noen ganger blir siste måltid rundt 20. Har til nå ammet når baby vil ha, ca 2-timer mellom hver gang. Helsesykepleier har sagt at jeg nå skal amme etter klokka og ikke gi noe før det har gått timer.


Dette for å unngå at baby bruker puppen som trøst for magevondt og lager seg en ond sirkel hvor han bare fyller på mer i magen og gjør magevondten verre. Jeg har en gutt på ,mnd som er veldig glad i puppen. På dagtid vil han som regel ha mat hver andre time, mens på natta er det hver tredje time som regel.


Jeg er førstegangsmor og ny på det her, men tenker at dette kanskje er litt vel ofte ? Har fått kommentarer fra andre også om at dette er ofte.

På 60-tallet var det vanlig bare å amme hver 3. Hvis hun ammer hele tiden (så ofte babyen ber om det) når babyen er uker. Din måneder gamle baby koordinerer nå bedre hode og øyebevegelse,. Dersom amming ikke er mulig, eller det er behov for annen melk i tillegg til. Barn som ammes og får selv bestemme hvor ofte og lenge det skal die.


Din måneder gamle baby koordinerer nå bedre hode og øyebevegelse, slik at det kan følge deg med blikket når du beveger deg rundt i rommet. Første mann hos meg ble ammet ganger i timen de første -mnd. Så ble det kanskje 1-timer mellom når hun fikk mat utenom. Det er viktig å nevne at for dem som ammer finnes det ikke egentlig noen mal på hvor ofte eller hvor mye man skal amme barnet sitt.


Barn er ulike, og når barnet dier vet man ikke hvor mye barnet faktisk spiser. Fra seks uker til seks måneder? Noen barn utvikler et mønster der de har avføring hver 3. Du trenger ikke gjøre noe hvis barnet ellers trives og ikke virker plaget. Men barnet bør undersøkes dersom det ikke vokser som forventet eller virker utilpass. Barn nr ville ha pupp hele tiden for å være fornøyd.


Nr varierer veldig. Blir derfor veldig stresset når det går en del timer.

Han sover greit om natta, gjerne 6-timer sammenhengende. Opplever at når han våkner og det er lenge. Hei dere dere som ammer og har baby på 8-mnd hvor ofte ammer dere?


Vi sluttet med nattamminga for uker siden dette var fordi hun spiste bra på dagen og våkna for å få pupp av vane( var ikke sulten) nå har. Likevel finnes det noen råd for dem som klarer å amme. Baby mnd mat hvor ofte 16. GeegrgonMin spiste ca hver 3- time en god stun men da han nærmet seg fire måneder ville han plutselig ha mat HELE tida igjen (= 2-timers mellomrom, aldri lenger) også om natten.


De siste dagene synes jeg at han har spist litt sjelden, hver 4. Prøver jeg å tilby han puppen oftere, skriker han og vrir seg unna. Er dette normal spiserytme, og vil de ete sjeldnere når de blir eldre? Hvis for eksempel barnet sover over et nattmåltid det er vant til, ønsker det kanskje et ekstra måltid på morgenen. Morsmelk er lett fordøyelig.


Spedbarn som ammes, vil derfor vanligvis spise oftere enn spedbarn som mates med flaske. De første to månedene vil mange nyfødte spise opptil tolv ganger i døgnet – noen ganger enda mer. Der findes ingen regler for, hvor ofte en baby skal have mad. Tidligere mente man, at en baby skulle spise hver 4. Reglen var funderet på, hvor lang tid det tager for en baby at fordøje et måltid af modermælkserstatning, men senere har man fundet ud af, at modermælk er lettere at fordøje end modermælkserstatning.


Jeg har slitt litt med ammingen, og har derfor ikke prioritert noen spiserutiner, men heller latt henne spise så ofte hun har villet. Nå føler jeg at jeg gjerne skulle hatt litt mer rutiner rundt spisingen. Jeg ammer fortsatt, men vi har gått mer og mer over på flaske i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg