onsdag 28. september 2016

Agurksalat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Agurksalat er klassisk tilbehør til laks, makrell eller annen fisk.


Enkel oppskrift med eddik, sukker og salt som løfter agurken til nye høyder. Til Laks og Ørret er agurksalat et must for mange. Kutt agurken i passelige skiver. Strø salt over dem slik at det trekker til seg vannet. Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker.


Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat , poteter og gyllent sandefjordsmør. Eddiken gir en frisk smak på agurksalaten. Enkel og tradisjonell agurksalat med lake av vann, sukker og eddik.


Her har du en enkel og frisk agurksalat som passer som tilbehør til både kjøtt og fisk. Varier urtene med det du liker og har for hånden – persille, gressløk, koriander, kjørvel, dill og mynte er gode urter som passer sammen med agurk. Dette er mesterkokk Bent Stiansens oppskrift på perfekt kokt laks med agurksalat , seterrømme, persillepoteter og Sandefjordsmør.


Forberedelser: Agurksalaten kan lages et døgn før. Potetene kan skrelles dagen før og oppbevares i vann i kjøleskap. Laksen kan skjæres i skiver, vaskes og oppbevares kaldt fra 16.


Agurksalat

Nykvernet salt og pepper. Lag en lake av vann og eddik. Fakta om Agurksalat. Regnet ut etter vanlig agurksalat til fisk. Med agurk, eddik, vann, sukker og salt.


Klassisk agurksalat som kan serveres til nesten hva som helst, fra kjøttboller til grillet laks. I denne utgaven bruker Adam Liaw en japansk skjæreteknikk, for å gi agurken en interessant form. På jagt efter populære opskrifter på hjemmelavet agurkesalat.


Agurksalat

Du kan både finde traditionelle og moderne opskrifter her på siden. Hjemmelavet agurkesalat. Agurkesalat er så nemt og hurtigt at lave selv, og det smager fantastisk, sprødt og lækkert.


En nem opskrift, der er perfekt til hotdogs, hakkebøf og kylling med brun sauce. Lite gir så herlig sommerfølelse som stekt makrell. Man kan servere den med mye spennende tilbehør, men en tradisjonell frisk agurksalat og kokte nypoteter med dill, er alltid vellykket.


Agurksalat

Bruker du grovt rugmel til paneringen, blir dessuten det smakfulle makrellskinnet ekstra sprøtt og får en god tekstur. Denne agurksalat en smaker deilig asiatisk av frisk ingefær. Salaten blir ofte servert i både India og Thailand og kan være et friskt tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter. To dager senere silte jeg av. Min hønsj var at agurksalaten burde ha noe frisk i seg og valget var ikke vanskelig.


Nem agurkesalat – hurtig opskrift. Der findes til gengæld mange måder at lave agurkesalat på. Den første du får her, er den nemmeste og hurtigste – den kan spises næsten med det samme, men den bliver bedre af at stå og trække.


Hei, jeg er på Filippinene, og kona og jeg prøvde denne oppskriften i går, med norsk laks. Det ble en kjempe suksess. Ikke alle råvarene er like bra her nede som i Norge, så rømme måtte vi sløyfe, men vi hadde Lofotens fiskesaus medbrakt hjemmefra og det var en god erstatter.


Vi har endelig fått en fiskebutikk i nærmiljøet, med rikholdig utvalg av fin og fersk sjømat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg