tirsdag 6. september 2016

Stafetter i gym

Forslag til hvordan organisere ulike stafetter på ski. Få barna til å stå på midtlinjen, mens de to andre markerte linjene er omtrent fem meter unna – en linje foran og en linje bak midtlinjen. Ressursbank og undervisningsopplegg i kroppsøving - Enkeltøvelser og ferdige undervisningsopplegg i kroppsøving - Frigjør verdifull tid. Antallet bør imidlertid være det samme på hvert lag (kan tilpasses ved at noen spillere må løpe flere runder). Stafetter Beskrivelse.


Det kan være så mange lag som det er plass til i hallen. Kan være alt fra fotball med spesielle regler til volleyball med hodet. Vi har helt frie tøyler.


Kan også være bra oppvarmingsleker o. Egentlig alt som er. Marker to sirkler, slik at de blir et åttetall. Lag gjerne to åttetall-spor og gjennomfør stafetter. Viktig at åttetallene er store nok, slik at en får fart på skiene.


Stafetter i gym

Marker løypene med opptråkket spor, granbar, markører, staur o. UTSTYR: Den som står fremst snur seg mot sin rekke og kaster en ball til den som nå står fremst. Denne personen gir ballen i retur og setter seg ned på huk, og ballen kastes til person nr 2. Her finner du håndballrelevante leker og stafetter som passer veldig bra inn i treningsopplegget i barnehåndballen. Leker og stafetter kan ofte være en god start på håndballøktene. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet.


Jeg og Helene hadde blant annet en stafett, som ble veldig vellykket. Bilvask Utstyr: - Alle barna lager en trang korridor ved at det lages to parallelle rekker hvor alle står på kne. Ett barn er bilen som skal vaskes, og krabber gjennom korridoren. Hei på skolen i gym så har vi elevstyrte timer ( elevene skal finne på aktiviteter til resten av klassen) jeg og to andre jenter skal ha elevstyrte timer i neste uke.


Stafetter i gym

Jeg skal organisere en gymtime for 1. Det er kun jeg alene som kommer til å. Dette er stafetter (varianter av Bingo) som gir elevene et fysisk avbrekk og hvor de trener hoderegning. De kan selvsagt gjerne brukes utendørs, i gymsalen og som fysisk aktivitet. Slike stafetter kan lages for alle regnearter.


Grunnlaget legges i gym og turn! NGTF har lang erfaring med barneidrett og blir sett på som en god start for barnas møte med fysisk aktivitet og idrettsglede. Barneidrett skal være allsidig og motorisk utviklende. Det skal gi barn utfordringer, spenning og et grunnlag å bygge videre på.


Stafetter i gym

Dette skjer gjennom barnas læringsarena: Lek! The facilities are fantastic and the variety of classes included in the price makes it well worth the money. Etter et par stafetter av den typen tar dere en kamp på f. Del inn i fire lag der også så alle får være med i kampen, hver kamp kan være på minutter. Mens de andre har kamp kan resten jogge rundt i gymsalen på sidelinja.


Uttøying: viktig med god uttøyelse av armer og bein etter den timen. Stasjoner med ulike småredskaper - Hoppetau - Medisinball - Rokkering - Stort hoppetau - Ertepose - Ball -Avlevere, ta i mot og leke med ulike balltyper og være med i enkle ballspill. Tall og bokstaver er både morsomt og lærerikt. Den store fordelen med å bruke tall og bokstaver på 17. Våren er en flott tid for utematematikk og gym med matematikk- og bokstavstafetter.


Markeringskjegler med tall kan man bruke i stafetter. STAFETTER : Ølstafett: Del gjestene inn i lag og still de lagvis opp i kø. Den fremste i hver kø starter med en øl i hånden.


Denne tar de med seg og løper ned til et markerdingspunkt dere har satt opp. Begge lekene ovenfor kan men hell også arrangeres som stafetter med to eller flere lag. Deltagerne deles inn i lag.


Stafetter i gym

Hvert av lagene får utdelt hver sin dorull (eller enda flere hvis man skal lage virkelig morsomme mumier). En av deltagerne på hvert lag får rollen som mumie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg