mandag 12. september 2016

Sukrin barn

Gode priser og levering på sukrin. Gratis frakt over kr. Over ulike smaker! Butikken for deg som trener! Et sunt og naturlig alternativ til sukker. Se hele utvalget hos Sunkost.

Sukrin er basert på en sukkeralkohol som heter Erythritol. Hvordan er Sukrin forskjellig fra andre sukkeralkoholer. Kroppen behandler Sukrin annerledes enn de andre sukkeralkoholene (xylitol, maltitol, sorbitol etc). De andre sukkeralkoholene er større, og blir bare delvis absorbert i tynntarmen. De går derfor videre til tykktarmen, hvor de brytes ned av bakterier som produserer fettsyrer og gasser.


Sukrin brukes som strøsukker og til koking, baking og sylting. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker (GI = null). Sukrin ser ut og smaker som sukker, men skader ikke tennene.

Inneholder ingen kalorier. Gir du sukrin til dine mindreårige barn ? Jeg lurer på om jeg kan bruke det i krem til ungene, så jeg slipper å piske to runder( en til de og mannen og en til meg.). Både på spørsmålsrunden min og generelt har det dukka opp mange spørsmål angåande dei ulike sukrinvariantane. Kva er egentlig forskjellen?


Kvifor anbefaler eg ikkje vanlig sukrin ? I dag deler eg defor en fullstendig guide eg håper er litt oppklarande for alle de som lurer. Det har kommet en sukrin pluss, med stevia,den syns jeg er mye bedre. Men er usikker på hvorvidt stevia anbefales til barn da. Ellers bruker jeg agavesirup som han lavere GI.


Det finnes jo masse annet også,f. Siden det har blitt omtalt som nesten sunt? Tenker da feks på grøten, i teen etc istedet for farin. Denne regelen gjelder spesielt for kunstige søtstoffer, tagatose og sukrin som du spør om er naturlige søtstoff, men det er ikke gjort studier på barn som er gode nok til å si noe om hvorvidt det er trygt å gi små barn disse søtstoffene, så jeg vil også fraråde deg å gi barnet ditt dette til det blir litt eldre.


Sukker og barn er et mye omtalt tema. Vet du hva det anbefalte daglige sukkerinntaket til et barn er? Eller om du bør velge sukkererstatninger foran vanlig sukker?


Her svarer ekspertene deg på alt du lurer på om barn og sukker, og kommer med tips til de beste kildene til sukker.

De gir ulik mengde kalorier og grad av blodsukkerstigning, se tabell under. Unntaket er sukrin (erytritol), som er en sukkeralkohol, men som ikke gir blodsukkerstigning. Fri frakt over 500kr. Eksempel: I en bolledeig på kilo, er det 1gram Sukrin.


Og verden har gått litt langt i dag, når barn kommer inn på sykehuset dehydrert etter omgangsyken for mor har nektet å gi barnet noe annet å drikke en melk eller vann fordi barnet skal ikke få sukker. Og jeg er tror at barn som blir nektet å smake noe søtt, blir de barna som hiver seg over godte skåler som voksen og klarer ikke å stoppe. Sukrin Gold er et naturlig alternativ til sukker og passer perfekt alle steder du ønsker en rund og fyldig søtsmak. Prøv det over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te og desserter.


Sukrin Gold er ideelt til baking og på grunn av den rike sødmen er det mindre risiko for den kjølende smaken noen opplever med Sukrin. Det er egentlig en vanesak for mange, og det tar bare litt tid å venne seg til det. Etter en periode med avsukring smaker en vanlig Freia melkesjokolade som en sukkerbombe. Like god som vanlig marsipan.


SukrinMarsipan smaker like godt som vanlig marsipan, men som er søtet med Sukrin og Stevia. Med fiber og kun karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. Den er uten egg og dermed også vegansk. Uten tilsatt sukker, naturlig søtet med Sukrin og Stevia.


Sukrin inneholder nærmere ingen kalorier, og gir derfor ikke blodsukkerstigning. Det er tannvennlig, og har i motsetning til andre sukkeralkoholer, ikke lakserende effekt ved normal bruk. Kjøpes i helsekostforretninger, og er betydelig dyrere enn vanlig sukker. Sukrin tåler oppvarming, og kan derfor også brukes til koking og baking. Barn og ungdom bør ikke få i seg mer enn mg koffein per kilo kroppsvekt per dag.


Dette tilsvarer 1mg for en som veier kg. I en boks energidrikk kan det være opp mot 1mg koffein. Les mer om barn og koffein på Matportalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg