mandag 5. september 2016

Barnesanger om dyr

Ledende innen skadedyrbekjempelse. Barnesanger om dyr : Barn elsker dyr , og de elsker musikk. Og da sier det seg selv at sanger om dyr sjelden kan bli feil!


TGoPv Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk. Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy. Derfor er det ekstra populært med morsomme vitser om dyr.

Nedenfor finner dere barnevennlige dyrevitser som vil gi en god latter. Tissetrengt hund i ørkenen: Hunden som var på vandring i ørkenen tenkte: - Kommer det ikke et tre snart nå, så tisser jeg på meg. La oss vise deg noen! Det finnes mange morsomme, kule og lærerike barnesanger om dyr.


Lær barna å elske all slags vær gjennom barnessanger om årstider og vær. Regn, sol, snø, vind. Sanger om haren – Kaninens hemmelige språk Sangene om haren, kan brukes alene eller også i forbindelse med prosjektet “Lær kaninens hemmelige språk.


Veganer mener barnesanger lærer barn å utnytte dyr Veganer reagerer på kjente barnesanger og mener de viser barna en falsk sannhet.

Vi må senke skuldrene og være mer romslige, svarer pedagog. Kua mi, jeg takker deg og Bæ bæ, lille lam er blant sangene som fra et vegansk synspunkt kan gi barna en falsk sannhet: Vi får ikke melk og ull fra dyrene, vi tar, ifølge Norsk Vegansamfunn. Så lenge dyrene og figurene relaterer sig til èn eller flere barnesanger er alt tillatt.


En sangkoffert med heklede dyr og figurer er en super presang til et mindre barn. REVEN OG ROTTA OG GRISEN. Jeg skremmer alle dyr som i grønnsaksåker`n går. Tomater, kål, poteter, du finner om du leter. Jeg passer på det grønne som til middagen du får.


Trollet Ruskesnusk. Sitter trollet Ruskesnusk. Her i skogen bak en busk. Han er sulten vil ha mat. Masse trollgrøt på et fat. Lille Hasse Hare (har ei flue på sin nese) - Norske barnesanger.


Haren uti gresset - Norske barnesanger. På disse sidene finner du lydbøker, musikk og sangtekster til barnesanger , sangleker, rim og regler. Har du lyst å høre en spennende lydbok?

Trivelig samlealbum for de yngste barna, med evig populære sanger framført av både barnekor og kjente artister. Er du usikker på sangteksten? Blant de medvirkende finner vi navn som Hanne Krogh, Kari Bremnes, Geirr Lystrup, Odd Børretzen og Jannicke Kruse. Kjøp den på Platekompaniet. Vi setter stor pris på tips til lydbøker, musikk og sangtekster vi enda ikke har på vårt nettsted.


Vi synes det er synd at barna lærer seg å utnytte dyr allerede i barnesanger , sier styremedlem i Norsk Vegansamfunn, Samuel Rostøl, til NRK. Det er ei lita dyrevise som du nå får høre, om dyrene i Afika og alt de har å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg