mandag 19. september 2016

Egg intoleranse

Dersom du eller barnet ditt er allergisk mot egg , anbefales en diett som er helt fri for egg - i alle former. De fleste vokser av seg allergien før de blir syv år. Eggallergi kan debutere allerede i spedbarnsalderen. De allergiske reaksjonene varierer både i intensitet og form.


Med årene vokser de fleste barn det av seg, slik at ganske få vil ha eggallergi i voksen alder. Hvis resultatene dine på test for matintoleranse viser en reaksjon på egg bør du enten eliminere eller kutte ned på ditt inntak av eggproteiner.

Egg er en bra kilde til proteiner og tilfører oss store mengder av flere vitaminer og mineraler. Symptomene ved eggallergi varierer fra person til person. Symptomer man kan få som eggallergiker ved inntak av eggprotein, er diaré, vondt i magen, utslett, eksemforverring, problemer med å puste, utløsning av astma og allergisk sjokkreaksjon.


Men finnes det eggintoleranse da? Forskere, leger og ernæringsfysiologer kan sikkert si mang og meget om det, men ingen jeg har møtt har klart å si annet enn at det ikke er mulig, før de rister på hodet og sikkert tenker sitt om meg. Det er ikke gluten, kasein, myse eller laktose i egg.


Så hvorfor reagerer jeg da? De mest følsomme kan reagere på små rester på tallerken eller bestikk.

Allergiske reaksjoner på matvarer kommer av at kroppen reagerer på enkelte av proteinene i maten. Mange plager kobles til matintoleranse. Kjennes det ut som om du ikke tåler melk, brød eller frukt?


Egen oppfatning av å ha matintoleranse ser ut til å henge tett sammen med diagnosene irritabel tarm, fibromyalgi og utmattelse. I de mange flotte henvendelsene vi får fra våre lesere, er det en del spørsmål om matallergi og matintoleranser. Hva er forskjellen? Oppskrifter for egg intoleranse symptomer. Proteinintoleranse innebærer at enkelte proteiner fra mat kan fremkalle sykdom.


Matallergi mot egg kan gi reaksjoner fra tarmen med vondt i magen og diaré. Hvis du ikke tåler kumelkprotein, dreier det seg om melkeallergi. Tåler du ost og yoghurt, men ikke drikke melk, har du trolig laktoseintoleranse Hvis du lider av en allergi egg , egg intoleranse eller irritabel tarm syndrom, kan du ikke være i stand til å konsumere e. De vanligste symptomer relatert til egg intoleranse inkluderer overdreven gass, oppblåsthet, magekramper, smerter, diaré, kvalme og oppkast. Symptomer fra et egg intoleranse vanligvis utvikle alt fra minutter eller inntil to timer etter at du spiser egg.


Alvorlighetsgraden av symptomene kan avhenge av hvor intolerant du er til proteiner. Eggintoleranse - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.


De med eggintoleranse bør også være oppmerksomme på at de fleste kyllinger blir matet med soyabasert diett, så du kan være følsom overfor soya, heller enn egg. Dette bør du vite om matallergi og matintoleranse.

Flere og flere får problemer med matallergi og matintoleranse. Her er noen råd og informasjon om hva det er og hvordan du kan unngå matintoleranse. Hvis prøveresultatene dine for matintoleranse viser at du reagerer på hvete, er det viktig at du enten fjerner, eller i det minste reduserer ditt inntak av dette.


En hveteintoleranse er ikke det samme som en cøliaki. Cøliaki er nemlig en allergisk reaksjon på gluten. Hvete inneholder mye gluten. Matvareallergi og matvareintoleranse kan gi en rekke ulike symptomer.


De vanligste er oppbluss av eksem, andre utslett, oppkast, diaré, forstoppelse og magesmerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg