torsdag 22. september 2016

Sengetøy baby

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Velg blant fine farger.

Laget at steinvasket musselinvevet bomull. Hos Bohus får du et stort utvalg av sengetøy til soverommet! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet.


Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Sengetøy til baby og junior.


Våre kjære små betyr alt for oss, og vi ønsker bare at de skal ha det godt.

I tillegg til en god seng, madrass og dyne, spiller sengetøyet også en rolle. Det er sengetøyet som setter prikken over i-en og skaper den stemningen du ønsker. Her finner du våre fine sengetøy for babyens vugge, sprinkelseng eller babyseng.


Er du ute etter et nytt sengesett til din baby , er det her du finner det. Her har vi sett med både putetrekk og dynetrekk til baby. Du kan bruke et babynest eller innlegg kombinert med vognteppe som laken til din baby. Med en sovepose for baby fra Numero 7 kan du være sikker på at den lille holder seg varm natta gjennom.


Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Vi har stort utvalg design og farger. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy.


En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Velkommen til Nøstebarn! Hvit med bord av fine traktorer på ene siden, og en dus blå med hvite små traktorer på andre siden.


Vask: Vaskes separat på vrangen på grader. Kjøp sengetøy hos Babyshop.

Baby sengetøy i mykt 1 bomull – og bomullsateng. Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og sengetøy. Stort utvalg av barnesengetøy med søte motiver samt lisenssengetøy.


Våre sengetøy til barn er nøye utvalgt for å gi deg gode kvalitetsprodukter til billige priser. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg