fredag 23. september 2016

Babysokker pinne 4

Enkle og ensfargede eller med morsomme mønster. Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Varme og vindtette plagg i fleece.


Klær som gjør hverdagen enklere. På nett og i butikk.

Se vårt utvalg og kjøp her! Siden oppskriften er til pinne 2-vil det fort dra på seg om du går opp til 3- eller rundt der. Kanskje prøve dobbelt garn?


Prøver du det, så hadde det vært veldig moro å få se resultatet! Så strikker du masker vridd rett sammen og så den siste masken vanlig. Da har du 58(64) m til sammen. Nå skal du strikke pinner over alle maskene.


Strikk en hel omgang uten felling.

Etter disse pinnene skal du begynne å felle. Det gjør du slik: Start på begynnelsen av pinnen. Legg opp masker på pinne og fordel de over pinner (på hver). Deretter starter du på hælen ved å strikke de neste maskene rett, snu og strikk de samme maskene vrangt tilbake. Skaft: Slå m op med rødt garn og fordel dem på strømpepinde (m på hver pind).


Strik rundt i rib (r, vr) til ribkanten måler ,cm. Fell av og fest tråden innover i snoren. Alltid det samme grunnmønsteret, bare med noen variasjoner i garn, farger og størrelser, og alltid på fire pinne.


Hvordan strikke sokker til barn. Legg opp masker fordelt på strikkepinner (masker på hver). Oppskrift på babysokker. Størrelse 0-mnd (6-mnd) Jeg strikker dem i litt tynt babygarn,men mye annet kan også brukes. Legg opp masker og strikk rett på alle pinner i alt (60) pinner,=(30) riller.


Hold pinnen med maskene i høyre hånd med strikketråden på venstre side. Dra maskene over til motsatt side av pinnen , og flytt den over i venstre hånd. Søte små babysokker i tradisjonsstrikk.


Legg opp masker.

Garn: nøste med babyull. Sett halvparten av maskene (masker) på to pinner og la stå. Hand Embroidery Amazing Trick, Easy Flower Embroidery Trick with Fork, Sewing Hack - Duration: 6:12. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Du trenger: Pinne og lekkert garn. Sjal er ikke det aller raskeste å lage, en laang transportetappe, men jeg syntes det var veldig stas å gi dette sjalet i gave til mamma. Så om du har litt tid og tålmodighet og treffer på fargen, så kan ikke dette blir feil.


I fjor kom Jorids populære vottemønster seg over i bokform, og i år er det sokkenes tur! Den store sokkeboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg