mandag 12. september 2016

Barnebursdag mat voksne

Her finner du alt til en vellykket barnebursdag– Se utvalget, og bestill deres favoritter! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Finn festdekoret til ditt party. Inspirasjon, ideer og tonnevis med deilige oppskrifter til barnas fest.

Alt du Trenger og Lynrask Levering! Vi bruker alltid å servere noe ordentlig mat før kakene. Vi gjør dette både i barnebursdag og familiebursdag. Vi ender ofte opp med hjemmelaget pizza i barnebursdag , og i familiebursdag kan det bli alt fra fisk til suppe eller smurte rundstykker. Kommer an på hvor mange vi er, når på dagen det er osv.


Jeg er enig med deg, jeg. Du har en fått ansvaret med å arrangere bursdag for en gjeng med barn. Blant alle våre barnebursdag ideer er dette blant de billigste.


Du får en bursdagsfeiring helt ned i 2kroner per person.

Arrangementet kommer med fire forskjellige pakkeløsninger, og forskjellen er blant annet om du vil feire med eller uten mat. Tips til leker i barnebursdag. Så når bursdagsinvitasjonene er sendt ut, bordet til barnebursdagen er ferdig pyntet og kaken er ferdig bakt, er det på tide å finne på hva som skjer når maten og kakene er konsumert. Ingen bursdag uten kake.


Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Vi tar påmelding så vi vet hvor mye mat vi skal beregne, og ber de voksne ta med sin egen drikke så det ikke blir så tungt for oss å bære inn. Resten står vi for: Vi har natursti fra et avtalt startste med oppgaver og billedrebuser som de må løse for å finne leirplassen. Alt av mat , drikke og tallerkener osv. Gjester må forlate anlegget kl.


Spyd med kjøttboller, ostebiter, druer, cherrytomater, pølsebiter, agurk, etc. En seigmann på toppen som dessert er poppis. Tenkte på ganske enkel servering - ungene pleier jo ikke akkurat være veldig opptatt av mat i barnebursdag. Men vil jo servere noe som alle kan spise. Var litt usikker på det med kyllingpølser og evnt kyllingkjøttdeig - om muslimer kan spise det.


Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Få masse inspirasjon til barnas fest.


Si hei til inspirasjon.

For de kostholdsbevisste er det mulighet til å snike inn litt sunnere mat , men hvis barna ønsker seg pølser, så la dem få det. Det er jo 3dager ellers i året til å servere sunn mat ). Det kan være lurt å spørre foreldrene om det er spesielle hensyn du må ta til de små gjestenes eventuelle allergier eller religion. Hva med en fotballkake, rosa prinsesseslott, sjørøverskute ala sjokolade eller en grønn, giftig kryptonittkake? Mimeleken er en morsom selskapslek som både barn og voksne elsker – perfekt både i barnebursdag og familieselskap! Her er 1ord som kan gi utfordringer til både store og små.


Skal du invitere de andre foreldrene i barnebursdag , har vi også mye godt å by på for dem. Vi lager mat med gode, italienske råvarer for å få fram den autentiske smaken, og holder høy kvalitet på både servering og service. Dermed kan vi tilby en kulinarisk opplevelse du sjelden finner utenfor Italias grenser. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag ! Barnet velger her også. Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.


Vi kan tilby en aktiv bursdag eller avslutning med mat og drikke og mye vannaktivitet. Det kan til tider være meget hektisk, så vi anbefaler deg å ringe på dagtid ukedager. Meny Pizza – velg mellom følgende. Hva skal jeg servere i bursdagselskap? Det er voksne og barn om hverandre, alle skal ha mat.


Bestill på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg