fredag 16. september 2016

Blir ikke brun

Men brun blir jeg ikke. Legen mente jeg måtte mette huden en gang, så ville jeg lettere bli brun neste år osv. Blir ikke brun - Side - Velvære, hudpleie og.


Er du blant dem som aldri blir brun ? Som uansett hvor iherdig du soler deg og godt du smører deg ikke oppnår annet enn å bli rød og solbrent, eller få (enda flere) fregner? Da skal du heller ikke stresse med det.

Du blir ikke brun , og du bør heller ikke prøve å bli det. Nå er ikke sola her mer, og solarium har jeg prøvd i noen uker nå, det gir meg ikke i nærheten like mye farge som den naturlige sola. Mange blir ikke heldekkende brun :– folk skader huden i ung alder. Det er sommer og mange av oss er opptatte av å få litt farge på kroppen.


Tror egentlig ikke det går an for meg å bli brun , har egentlig gitt opp hele greia. Det å bli brun har med pigmentene i huden din å gjøre. Begynner med minutter, og så tar jeg annenhver dag.


Det tar ca uker før jeg merker betydelig forskjell. Når jeg da har fått grunnfargen går det ganske fort.

Jeg kan ikke anbefale den. Så lenge du ikke blir solbrent trenger du ikke ta så lite som du tar. Da begynner fargen å komme etter bare time på meg.


En passe bra pigmentert jente skrev: Man må hukse at alle er ikke skapt for å bli like brun som andre. Hvorfor du ikke lenger blir like brun som før, er derfor ikke mulig å si. For huden endrer seg hele tiden og cellene i huden byttes ut mange ganger i løpet av livet. De fleste har pigmentceller i huden som produserer Melanin som skal beskytte huden mot skadelige solstråler.


Når du skal påføre selvbruning, lønner det seg å bruke litt og litt produkt av gangen, og jobbe seg fra beina og opp. Når det er for mye produkt på huden vil ikke fargen legge seg jevnt nok. Sørg for å ha god ti og gå nøye over alle overganger. Bruk ekstra tid på områder som lett blir skjoldete, som for eksempel rundt anklene.


For du er brun , ikke sant – ikke rød? For å forstå hvordan solen har virket på huden din i sommer, kan du først øve på ordene: Keratinocytter, melanocytter, melanin og melanosomer. Så må du vite at huden er bygd opp av tre lag: Overhuden, lærhuden og underhuden.


Tykkelsen på overhuden kan variere fra til mm i tykkelse. Her, du er ikke den første som vil bli brun. Tror pigmenter er noe som forandrer seg litt over tid.


Selv blir jeg heldigvis like brun idag som da jeg var liten, men kjenner andre som opplever det samme som deg. Livet er ikke rettferdig.

Ikke stress Hvis du pleier å bli stresset fordi du ikke blir brun fort nok, er solkrem med selvbruningsfunksjon en nødvendighet. Du kan ligge og lese en bok i skyggen – og likevel få en fin brunfarge. TIPS: Bruk håndkle med mørk farge når du soler deg med selvbruningskrem. En del produkter kan gi stygge, brune render på lys frotté. Hvordan blir jeg fort brun , ikke rød?


For mange mennesker som soler seg i solen, setter det ned en solbrenthet før den brente huden blir brun. Spesielt hvis huden fremdeles er veldig følsom etter vinteren og fremdeles er veldig lett, risikerer du veldig raskt å få solbrenthet. Resten av kroppen var mørk brun av sol.


Redningen min ble solpudder, året rundt. Huden blir jo ikke akkurat bedre med alderen, og nå tyve år senere, ser jeg. Før om årene ble jeg knallbrun på leggene, nå får jeg nesten ikke farge der mer, blir veldig brun på resten av kroppen så jeg skjønner ikke hva som skjer, hadde det sånn i fjor sommer også, har jo vært i syden også, men dt hjalp heller ikke.


Det er mulig å oppsøke hudlege og spørre om du kan få lysbehandling slik at du kan bygge opp dine pigmenter og tåle solen bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg