mandag 5. september 2016

Navneskilt sykepleier nsf

Navneskilt Til Helsepersonell. Billig, Raskt, Enkelt - Kjøp Her! Vi har alle type navneskilt og stempel til helsepersonell. Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger.


Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Det er vi på Color4care. Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet.


Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile. Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Rimelige navneskilt fra kr 80.


Med eller uten logo og farger. Rask levering og gratis frakt. Gravert navneskilt plate i plastlaminat som er festet til skinnmappen. Hvit med sort tekst.


Hos oss får du både navneskilt med penneholder og tradisjonelle navneskilt med festenål eller magnetfeste på baksiden. Våre navneskilt har et profesjonelt utseende og lages med eller uten logo. Pynt opp arbeidstøyet med et fargesprakende navneskilt - gjerne med et pent eller morsomt motiv. Ikke minst er bruk av skilt kontaktskapende og innbyr til samtale.


Skiltene er små og nette, og festes enkelt med nål, magnet eller metallklype. Anbefales særlig om du bruker dress eller finere skjorte. Ypperlig på navneskilt for gravferdsbyrå.


Vi har i over år levert graverte kvalitetsskilt for helsepersonell, butikkpersonale og private hjem. Her kan du stille spørsmål ang. For andre henvendelser se nsf. Anestesisykepleierne NSF er en interesse- og fagorganisasjon for anestesisykepleiere. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden.


Pennholder med plass til penner, sakser eller pinsetter. Penfix pennholder er utstyrt med en plastlomme med en etikett hvor navn og tittel kan skrives eller printes på selv. Rådet for sykepleieetikk er av den oppfatning at det vil være ignorerende om pasienten spør etter vedkommendes etternavn og at sykepleieren da ikke ønsker å opplyse dette.


Men navneskilt uten etternavn er etter vår oppfatning ikke ignorerende. Når det gjelder jussen, er navneskilt ikke regulert i lov eller forskrift. Medisinsk utstyr og Hurtigtester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg