fredag 23. september 2016

Mat for store selskap

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Og stort ja til dessert buffet! Mat til store selskaper. Vil du ikke lage alt selv?


Da ber du gjestene dine ta med seg en rett hver. Ha en strålende fest, ikke stress og husk å kose deg! Og dagen du skal ha selskap skal du også dusje, og pynte, og det er alltid en lyspære som går, sier hun.


Når du serverer kald mat – som skulle vært varm. Meny store selskap. Bestill og prøv noen autentiske spanske tapas lagd på spansk måte. Minimum personer. Levering i Trondheim og omegn koster 2kr per bestilling.


Mat for store selskap

Ingen selskap er for stor og ingen anledning er for liten. En oversikt over våre hovedretter til selskap og fest. Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne favoritter innen ovnsretter, panneretter, grillretter og kokte retter. Artikler som vises tilpasses automatisk sesong og høytid. Til aperitiff i et selskap kan du servere musserende viner, hvitvin, vann (Farris) og juice om det er en selskap.


Inviter til selskap på en charterbåt, eller tilbring sommerkvelden med kollegaer, venner og bekjente på en takterrasse med magisk utsikt. Samle familien på en restaurant, et chambré séparée, en herregård eller et samfunnshus til anledninger som dåp, bryllupsfest, jubileum eller en minnestund. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Mat for store selskap

Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange? Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Tips til retter, tilbehør, porsjonsmengde og annet som er greit å huske på før den store dagen. Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien?


Vi tilbyr deilige retter og drikke i hyggelige lokaler. Vår bookingansvarlig sørger for at selskapet blir slik dere ønsker, og vil følge opp deres bestilling av mat og drikke. For større selskaper dekker vi gjerne opp langbord på vår flotte mezzanin.


Her er det fritt fram for å dandere på fat og i skåler. Og nå som mai står foran oss er det flere anledninger til dette. Koldtbord er veldig greit når man skal lage mat til mange siden det meste kan lages ferdig på forhånd.


På den måten får du mulighet til å være gjest i ditt eget selskap. Det gode selskap er glade for å presentere nye selskapslokaler på Moldegaard Stallmestergaarden, Os. Her har vi ulike selskapslokaler som kan passe for både store og små selskap og arrangement. Ta kontakt med oss for mer informasjon.


Mat for store selskap

Enkel, rimelig og lettvint mat og servere til storfamilien i uformelt selskap ? Fres løk og kjøttdeig, paprika og mais. Hiv så en meljevning over kjøttdeigen til den blir litt mørkere. Ha dette over i en Stor kasserolle og hell over liter vann. Tilsett kulør for å gi farge og bruk ev.


Ha kokt ris oppi gryteretten (mindre søl). Voila, mat til sytten personer. Det er noe du vil oppleve om du lar oss stå for catering i selskapet ditt.


Vi har lidenskap for mat ! Om det er til hverdag, fest. Om anledningen er stor feiring eller lite selskap , spiller ingen rolle. Oversikten gir det beste speilbildet av verdiskapningen som skjer ute i næringslivet. Her skal vi snart ha stort selskap og synes som TS i denne tråden at det er litt kinkig mht poteter. Norges 5største bedrifter.


Siden min problemstilling også gjelder poteter, men ikke er lik, tillater jeg meg å starte en ny tråd. Der vi skal ha selskapet er det en dobbel ovn. Den ene delen vil være opptatt til hovedretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg