torsdag 15. september 2016

Regnskapsfører lønn 2018

Brukervennlig regnskap på nett Prøv gratis. Kom igang på to min! Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Praktisk kurs for regnskapsførere , revisorer og advoktarer.

Dette er gjennomsnittstallet på tvers av norske regnskapsførere. Forstå hva man tjener i lønn her. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Noen regnskapsførere som vil fortelle hva de har i lønn , hvilken utdannelse de har og hvilken erfaring de har? Statistikken fra Statistisk sentralbyrå viser at en gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte steg fra 43.


Hva koster en regnskapsfører ? Mastergrad gir høyere lønn Publisert 21. Forskjellene er størst blant nyutdannede med økonomiske og administrative fag.

Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon. En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder. Nordisk regnskapsfører. Våre erfarne fagfolk kan bistå med regnskap og lønn for firmaer med kontorer i andre nordiske land. Sverige har vi også kunnskap om de svenske lover og regler.


Så da tenkte jeg at det ikke ville skade å bli autorisert regnskapsfører først. Pga diverse ting er jeg ennå ikke autorisert. Se også hva vi skriver om rette feil i lønn og andre ytelser i veiledningen til a-meldingen. Nytt år — hva bør du tenke på?


Du skal velge seminar pr. Du velger dine favoritter på bestillingssiden. Lønn og avtaler for ansatte i statlige virksomheter. Få med deg resultatet i NHO. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn.


Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Lønnen er oppgitt i månedslønn for begge kjønn. Lønnstabell gjeldende fra 1.

Statistikken omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonuser, men ikke overtidsgodtgjørelse. Må jeg ha regnskapsfører ? Det er ingen lov som sier at du må bruke en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt. Det er du som er ansvarlig for at regnskapet til foretaket ditt blir ført korrekt.


Har du kunnskap, tid og interesse for det, er det absolutt mulig å gjøre det selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg