mandag 19. september 2016

Sjokoladekake glasur

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.

Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. To gode varianter av topping til sjokoladekake.

Glasur til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Stroh-rom eller konditor-rom. Langpanne sjokoladekake med glasur , non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Barna kan være med å pynte kaken selv. Oppskriften passer til en langpanne. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3!


For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av posekaka. Den du barer rører sammen på under et halvt minutt. Den ble veldig fluffy, lettspist og med min favorittglasur på toppen, slett ikke verst.


Hell den over en bolle med sjokolade og rør til du får en glatt glasur. Kokkens tips Ved å tilsette litt honning eller sukker blir glasuren enda blankere. Sett avkjølt kaken du skal glasere på en rist og et bakepapir under.


Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til både store og små anledninger. En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks.

Dekk din favoritt- sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake. I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kaffe, bland med melis, kakao og vaniljesukker. Rør godt til det blir jevnt.


Har leita så lenge etter en glutenfri sjokoladekake som var skikkelig saftig, og det var denne. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med k-visp for å få en fluffy og fin glasur. Denne kaken var knall god! Del den avkjølte kaken i firkantede porsjonsstykker.


Ha glasuren i en sprøytepose med riflete tipp. På selveste nasjonaldagen er det gøy å lage noe ekstra godt og staselig, som gjerne følger fargepaletten til flagg og pynt. Her finner du oppskrifter på festfine 17. Til ethvert bursdagsselskap bør det stå en sjokoladekake på bordet, ikke minst til 17.


Martha på elleve har to helt spesielle favoritter på krem. Det er langpanne sjokoladekake og tropisk aroma. Det måtte bli en kombinasjon. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg.


La deg inspirere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg