onsdag 14. september 2016

Seboreisk eksem i underlivet

Nøye utvalgte hudpleieprodukter og merker av høyeste kvalitet. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet. Stå i mot tegn på hudaldring.


Sleep Mask Face Retinol. Til en ekstra fin pris! Symptomer: Hvordan ser seboreisk eksem ut? Seboreisk eksem sees som flassende og rød hu gjerne litt fet flass. Det oppstår ofte i hudfolder, ved nesevingene, rundt munnen eller steder det er hår, slik som i hodebunnen, ved øyevippene, i underlivet.


Man kan også ha det i lysker og flere andre steder. Selv om mange ting som kan forårsake eksem i underlivet , er det noen tiltak du kan gjøre for å forebygge. Unngå for hyppig vasking Underlivet vaskes best med vann, for både kvinner og menn. Vask alltid underlivet forfra og bakover.


Og til alle kvinner: Aldri spyl vann inn i skjeden med dusjhodet! Jeg er en kvinne på år som i fire år har hatt problemer med eksem i underlivet. Har vært utredet hos lege og gynekolog og fått beskjed om at dette bare er eksem.


Det finnes forskjellige varianter av eksem. En variant kalles seboreisk eksem (sebore). Denne hudsykdommen oppstår som oftest i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen. Alle som har hatt det på andre steder av kroppen vet akkurat hvor irriterende og ubehagelig den tørre huden eksem fører med seg, er. Angela Lamb sier til Women´s Health Mag at tilstanden kan arte seg som et rødt, kløende utslett når det dukker opp i underlivet ditt.


Det er egentlig ingen ting som forårsaker det, sier hun. Flass i hodebunn er en variant av seboreisk eksem. Noen kaller det også talgflodseksem.


Du kan få eksem over alt hvor du har hu så ja, det er mulig å få eksem i underlivet. Legen din er en idiot som ikke gidder å høre på pasienten sin, og du kan be om å få komme til en annen lege på det samme legekontoret. Har du eksem på store deler av kroppen og kremene ikke virker, kan soppdrepende legemidler i tablettform ha effekt.


Behandlingen anbefales sjelden på grunn av alvorlige bivirkninger. For mange er seboreisk eksem noe som kommer og går over tid. Utslett i underlivet kan ha flere ulike årsaker. Våre hudleger tilbyr utredning og behandling av alle vanlige årsaker. Kjønnsvorter: Kjønnsvorter skyldes en infeksjon i huden med såkalte Papillomvirus.


Det ses som en kul eller utvekst i huden, og kan ramme kjønnsorganet og omliggende hud. Seboréisk eksem arter seg som en rødt, skjellete og kløende utslett som fremfor opptrer i hodebunnen, på siden av nesen, øyebrynene, øyelokkene, bak ørene og på brystet. Også andre deler av kroppen, som navlen, rumpeballene, armhulene, brystene og underlivet kan bli berørt. Er flass (seboré) og seboréisk eksem det samme? Utslettet sees derfor ikke før puberteten, unntatt hos spedbarn, som i de første levemånedene kan ha høy talgproduksjon på grunn av hormonell stimulering fra moren i fosterlivet.


Det er underlivet ditt der er snakk om, du kan skjemmes mye, kjope dimenhydrinate i. Man behandler sykdommen med antibiotikatabletter og eksemsalve. Ekseen svært vanlig hudlidelse, eksem , også kjent som seboreisk eksem. Du har nok seboreisk eksem som er en type sopp. Både flass og seboreisk eksem er to svært vanlige problemer i hodebunnen, noe som kan forekomme i alle aldre.


Dette er et problem som kan føre til stort ubehag og ulemper for de som sliter med det. Siden seboreisk eksem egentlig er en tilstand som kan bli ganske alvorlig dersom en ikke behandler det riktig, vil jeg absolutt anbefale kjæresten din å gå til en profesjonell hudlege. Drit i hva legen har å si hvis han anbefaler vanlig fuktighetskrem, det har ingen effekt.


Huden i underlivet er svært følsom, og irritasjon fører lett til mye ubehag eller smerter. Mange plages av kløe som fører til sårdannelser, og smerter ved vannlating eller samleie. Kremen er virksom mot mange forskjellige typer bakterier.


Brulidine krem brukes som desinfiserende sårkrem ved eksem som er smittet med bakterier, seboreisk eksem (en betennelsesaktig eksem med tørr, fuktig eller fettete skjelling i huden) og overflatiske hudinfeksjoner ved sår eller kutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg