torsdag 22. september 2016

Babyteppe størrelse

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her!


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Stort utvalg i Fisher Price.

Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Strikker tofarget jeg, da synes jeg kontrastfarge i tillegg blir for mye. Altså, de siste teppene jeg har strikket har vært tofarget, de første var ensfarget, men nå har jeg et som er naturhvitt første halvdel og brun den andre, det forrige var vhit og rosa, den før der var to lillafarger, og før der et som var mest naturhvitt men siste stykket grønn.


Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Hvor stort skal ett babyteppe være?


Strikker i trekant (altså legger på ei maske for hver runde) så det blir jo kvadratisk.

Jeg vil ha det til å tulle mini inn i når vi drar fra sykehuset og til den første tiden og tenkte å strikke ett litt større også, så jeg vil ikke at det skal være kjempestort, men det må jo går an å få godt rundt babyen. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


Siden den gangen har mange små skatter blitt tullet inn i et mykt strikketeppe av ubehandlet ull, strikket med kjærlighet. Oppskriften på Mor Signes babyteppe er vår mest populære strikkeoppskrift, og det er ikke rart. Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby ull pinne nr.


Babyteppe baby ull. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Dette er en oppskrift på Hveteåker babyteppe. Teppe: Legg opp 1m på p nr. Oppskriften er en PDF-fil som du får tilgang til umiddelbart etter at kjøpet er utført.


Veldig fint babyteppe. Her er oppskriften på en liten nisselue til de aller minste, i størrelse 1-år. Den kan strikkes med eller uten øreklaffer. SANDNES GARN AS produserer både kardegarn og kamgarn. I kardegarn prosessen brukes det for det meste norsk høstull.


Den kjøpes inn ubehandlet fra klipp av sauen, og blir vasket før ullen kardes og spinnes til trå som igjen tvinnes, farges og nøstes.

Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe. Kun bunter til babyteppe Størrelse 6mm på rundpinne. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier.


SALIHA babyteppe gratis oppskrift til verdensprematurdag 17. Vask teppet to ganger for å få ut all spinnolje og strekk det opp til oppgitt størrelse. Eit mjukt og lett teppe strikka i mjuk ull på tjukke pinnar vert garantert mykje brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg