onsdag 15. februar 2017

Sunne pannekaker med grønnsaker

Sunne pannekaker med grønnsaker

Hva med å prøve grove eller fylte pannekaker til middag i dag? Her finner du spennende oppskrifter, med gode smaker. Luftige, amerikanske pannekaker. Se oppskriften her.


De uendelige kombinasjonene gjør at det bare er fantasien som setter grenser. Sunne pannekaker er noe hele familien liker og de gir viktig energi til en lang dag. Prøv våre ulike typer og finn din favoritt! Denne røra går raskt å lage, og med banan i røra får du en søt smak uten å bruke sukker. Server med cottage cheese og friske bjørnebær.


Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag. Havre inneholder karbohydrater, vitaminer, sunne fettsyrer og bra med proteiner.


På null komma niks og med få ingredienser, kan du lage disse sunne og gode havregrøtpannekakene. Nydelige, sunne og gode grønnsaker ! Ida Gran-Jansen elsker pannekaker , og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant - som disse bananpannekakene.


Med rimelige ingredienser og kort tilberedningstid er det også perfekt frokostmat for studenter. Jo modnere bananene du bruker er, jo søtere er de, og jo bedre blir pannekakene. Oppskriften viser Ida i programmet.


Jeg vil faktisk si de med byggmel smaker bedre enn de uten. Og de gir en sterkere metthetsfølelse, som er bra. Trikset for ekstra fluffy pannekaker. Byggmelsentusiasten spiser pannekakene til middag med ost, skinke og grønnsaker som fyll, eller i kjent stil med syltetøy og sukker. Noen ganger blir de også brukt som matpakke.


Men selv om usunt kanskje er det første du tenker på når man snakker om pannekaker , trenger det slett ikke være sant. Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften). Smakfult og mettende middag, som store og små setter prispå.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Søte, grove, salte eller barnevennlige.


Vi gir deg oppskriftene steg for steg. Bestill drømmeferien med Agoda. Bare husk å spise variert og få i deg masse grønnsaker også, slik at det ikke bare er bananpannekaker på menyen. Bananpannekaker metter godt.


Sunne pannekaker med grønnsaker

De mange proteinene og sunne fettsyrene i egg gir en suveren metthetsfølelse. Med fylte pannekaker til middag blir du dagens helt. Alle elsker pannekaker , men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker , sopp, kylling og crème fraîche. Lag sunne og grove pannekaker , så kan du servere dem så ofte du vil, og med god samvittighet!


Mine grove pannekaker er de beste. Men i vårt hus er dette prisvinnende pannekaker , innen flere kategorier. Det er ikke sikkert du er enig. Foto: Sara Johannesen Vis mer. LES OGSÅ: Få mer grønt inn i kosten - uten at du merker det.


Sunne pannekaker med grønnsaker

God Søndags ettermiddag! Idag starta eg dagen klokka 07. Dette er standard prosedyre for meg – første dag etter ankomst på ferie slår eg to fluer i en smekk: morgentrening og blir kjent i området. De er både hjemmelagde og lavkarbo så disse kan du nyte med god samvittighet. Disse er ikke søte, ikke fete men smaker veldig godt likevel.


Kanskje en “Hit” hos barna pga fargen men også en lur måte å “lure” barna til å spise litt mere grønnsaker …. Tykke, sunne og søte pannekaker med cottage cheese og banan. Pannekakene kan fylles med det meste fra f. Proteinpannekakene våre har lavt sukkerinnhold og finnes i forskjellige smaksvarianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg