onsdag 8. februar 2017

Kenwood major tilbehør

Vi tilbyr DAB med kvalitet. Adaptere og integrerte løsninger. Alt av høyttaler til din bil. Kjøp i nettbutikken her! Alt innen biltereo på nett. Handle i nettbutikken her!

Vi er eksperter innen bilstereo! God servicekvalitet. Gratis frakt og rask levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå! Les mer om Chef og Major tilbehøret her.


Hvis du har lidt plads eller skal anskaffe dig din første køkkenmaskine, så mangler du nok en lille og enkel køkkenmaskine, som gør alt. Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser.

Med kraftig motor og nyttig tilbehør kan den utføre en lang rekke ulike. Titanium Major KMM065;. Denne høyytelses multi-kjøttkvernen leveres med skiver for: fin, medium og grov maling av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker.


Ja, flere forhandlere fører vårt tilbehør eller. Her er det snakk om en visp til for eksempel pisking av krem og eggehviter, en deigkrok til elting av brøddeig, og en K-spade til å blande og mikse sammen ingredienser som for eksempel lette og luftige kakedeiger. Med tilbehør til din kjøkkenmaskin behøver du ikke å investere i eller ha andre maskiner stående i kjøkkenet.


Lag pasta, hakk grønnsaker til salat, lag saft eller juice eller lag fløteis eller sorbet. Vær først ute med det nye Abonner. Kjøttkvern til Chef og Major. Med dette tilbehør i aluminium og rustfritt stål som festes på maskinens fremre kraft-uttak kan du enkelt og raskt male kjøtt, fisk eller grønnsaker. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Kenwood Norge kundeservice løser. Nå skal den imidlertid fases ut, men det betyr ikke at det er slutt for de populære maskinene: - Det er merkenavnet Major som forsvinner. Originale deler til rimelige priser. M angler modellen din i listene, eller er du usikker på noe, er det bare å kontakte kundeservice.


Med en kjøkkenmaskin blir blanding, visping og elting til en lek. Sammenlign priser på hundrevis av kjøkkenmaskiner og se hvilke som er best i test. Stort utvalg av Annet tilbehør.


Alle varer på lager!

Se det store udvalg - og find frem til det som passer lige netop til dit udstyr. Innfrysningsbolle, gjennomsiktig lokk og slikkepott følger med. Settes i medfølgende plastbolle.


Designet for enkel rengjøring. Culinary serien har alle moderne funksjoner du kan tenke deg og hver Chef og Major kjøkkenmaskin leveres med flere tilbehør og funksjoner. Den kommer også med en ekstra, middels hastighet kraftuttak for å imøtekomme et bredere spekter av tilbehør.


At de dessuten er enkle i bruk og lette å rengjøre har gjort de populære i husstander over hele verden. Med en kraftig motor og nyttigt tilbehør kan den udføre en lang række forskellige opgaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg