mandag 20. februar 2017

Alkohol bryllup 80 gjester

Alkohol bryllup 80 gjester

Bestill blomster fra Interflora og få levering samme dag! Alle setter pris på blomster. Si det med blomster fra Interflora! Send en blomstrende hilsen her.


Velkommen til Oslo-områdets billigste utleier av festutstyr! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Vi skal ha bryllup på sommeren. Ganske mange har babyer rundt mnd på den riden, men vet ikke om jeg skal regne med de som alkohol -drikkere?


Vi ønsker oss et bryllup med mat og drikke og kaker. Et helt vanlig ett med andre ord. Men hvor billig kan vi egentlig få det? Vi føler at vi ikke ønsker å bruke så mye på mat. Et bryllup i Norge idag koster i gjennomsnitt rundt 80.


Etter å fått fastsatt deres egen sum, så begynn å del denne opp prosentvis i de forskjellige hoveddelene til bryllupet. I bryllupet invitere kjære og venner, og dermed om paret vet hva slags drikke preferanse disse eller andre gjester. For eksempel, menn er mer sannsynlig å drikke vodka, mens kvinnene foretrekker en lettere alkohol - vin eller brennevin.


Ved stempling mot navnene på de respektive merkene, vil ikke være vanskelig å fastslå visninger av alkohol. Mange lurer på hvor mye man bør beregne til velkomstdrinkene. Ettersom både brudepar, gjester og lokalet er pyntet til fest, er det kanskje en idé å velge vin som kommer i en lekker emballasje slik at den kan stå framme på bordet gjennom kvelden.


Alkohol bryllup 80 gjester

Uansett er det viktig med nok drikke, både med og uten alkohol , for det blir garantert feiring utover natten. Det kan bli rimeligere enn bryllup i Norge. For dem som likevel må reise til bryllupet , kan de spare penger ved å ta turen utenlands. En innenlands fly- eller.


Her hjemme kunne alkoholen endt på den summen alene, hvis en skulle hatt åpen bar for så mange gjester , sier Grødfjeld-Hernæs. Vi hadde også ca gjester til fest med åpen bar i vårt bryllup. Gikk ikke tom for noe annet enn is og blandevann - særlig coca-cola, overraskende mange menn sverget til (brun) rom og cola!


Alkohol bryllup 80 gjester

Og bartenderen skulle gjerne hatt mer is, men hadde dessverre ikke mer fryseplass i lokalet. Han hevder at samtlige inviterte gjester har akseptert betalingen og takket ja til å komme. Gjestenes penger (i alt ca 12kroner) finansierer leien av stedet, mens brudeparet selv spytter inn 20. Blir det noe til overs, går dette til innkjøp av alkohol.


Vi hadde ikke vin til maten da rettene ikke passet til dette. La folk få ta med egen alkohol. Har selv vært i kurvfest bryllup , bryllup der dem spanderte alt, bryllup med bar og bryllup der vi måtte ta med egen alkohol. Reagerer ikke på noe, alle bryllup er forskjellige #128512; Øøh, hva er kurvfest bryllup ? Skjønner jeg ikke er helt med Ja, vi blir nok å gå for medbragt.


Alkohol bryllup 80 gjester

Det omtrent bryllup i gjennomsnitt hver dag. Det blir det mye feiring av! Bryllupet er for mange kanskje den viktigste dagen i deres liv.


Det er dagen man vil at alt skal være på stell, og ingenting skal etterlates til tilfeldighetene. Vi har ikke en couvertpris som bare går på mat og drikke, så det er veldig vanskelig å si. Nå kan du kjøpe forsikring som dekker utgiftene for ditt bryllup dersom noe skulle gå galt, f. Bryllupsforberedelser - mnd før bryllupet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg