tirsdag 28. februar 2017

Lunsj trines matblogg

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Ovnsbakte, søte gulrøtter, sammen med krydrede kikerter, knasende mandler og salt feta er en smakfull kombinasjon! Med regnbuegulrøtter blir salaten ekstra fargerik og en fryd for øyet, men du kan fint benytte vanlige oransje gulrøtter også.


Tips til julelunsjen. Julen er høysesong for lange lunsjer og koldtbord.

Når jeg inviterer til julelunsj foretrekker jeg å gjøre det relativt enkelt med fokus på gode råvarer, med blant annet gravet og røkt laks, tradisjonelt kjøttpålegg og gode oster. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. SUPPERÅDET – MINE FAVORITTSUPPER. Da jeg var i Beijing med en gjeng matglade damer tidligere i høst (du kan lese litt om turen HER) benyttet jeg anledningen til å spørre om hva de liker ved bloggen, hva de savner og hva som kan bli bedre. Molstad geleide oss gjennom gatene i Paris.


MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta.

Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er. Men uansett er det fyllet som spiller hovedrollen. Bunnen er vel mest for å få det hele til å henge sammen.


Pai er egentlig perfekt å lage til lunsjgjester fordi alt kan lages ferdig på forhånd. Paien settes bare rett i ovnen en halvtime før folk kommer. Vi er i Etne for å prøve lykken etter sjøørreten med fluestanga og lager en lekker lunsj med kongekrabbeklør på bålet. Senere reiser de til Austevoll for å være med på høstens eventyr, hummerfiske. Kokken Tor viser oss hvordan man kan få utnyttet råvarene maksimalt og lager hummersuppe og hummerrisotto.


Grille til lunsj i dag? Create New Account. Ukemenyen frister i dag med pad thai - populær gatemat fra Thailand. Gikk du glipp av forrige ukes video kan du se den her.


Bloggen var hovedsakelig ment for henne selv, men også for venner og familie som gjerne spurte etter oppskrifter på det ene og det andre. Disse rundstykkene er luftige og fantastisk gode! Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter - Så.

Trines matblogg i går kl. Hvis du vil ”jukse litt” kan du gjøre klar sausen og skjære opp grønnsakene. Her i helga som var, var jeg ute i skogen og lette etter skatter. Og jeg fant jeg fant! Som nevnt igår så fant jeg en god del plommer, så da var det jo bare å gå i gang med å finne på måter å bevare det på.


Vask potetene godt, men ikke skrubb av skallet. Husk å ikke koke potetene for lenge for da kan de fort gå i stykker i salaten. Nå er TRINEs MATBLOGG blitt analog, og en kokeboksuksess uten like. Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus. Som nevnt tidligere er jeg ganske så glad for kesoplättar, og jeg tror jeg har spist det minst 4-ganger i uka ihvertfall måneder nå.


Men, for å lave en liten sprell på dem, har jeg af og til tilsatt litt forskjellige urter, eller fx. Det holder da litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg