torsdag 16. februar 2017

Muffins med kefir uten egg

Sønnens favorittmuffins! Deilige, saftige, myke sjokolademuffins med mild sjokoladesmak! Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken.


I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Pynt muffinsene med en vanlig melisglasur eller en ostekrem hvis du vil gjøre det lille ekstra.

Denne er kjempegrei, og uten egg. Bloggeren bak Kvardagsmat. Anita Blomvik, deler sin smakfulle oppskrift på scones med kefir og aprikos!


En saftig og deilig bakst helt uten sukker, som fungerer like godt til frokost, lunsj og kvelds. Muffins med sjokoladebiter er enkle, saftige og supergode! Muffinsene kan gjerne glaseres med sjokolade- eller melisglasur og pyntes med hakket sjokolade, kakepynt, nøtter eller det du måtte ønske.


En definitiv favoritt blant små kakemonser! Oppskriften gir ca stk.

Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins. Stek muffinsene på 2grader i minutter. Jeg brukte over- og undervarme på ovnen, ikke varmluft. Sjekk muffinsene med en kakepinne, dersom det ikke er rester på pinnen er de ferdige. Hell røren i langpannen og jevn ut overflaten.


Legg litt bakepapir på toppen om den begynner å mørk. Sjekk om kaken er gjennomstekt med en tynn trepinne. Sett stekeovnen på 2°C. Smelt smør og visp smøret sammen med egg , og Kefir. Bland mel, bakepulver, salt og spinat.


Bruk et muffinsbrett til muffins med små papirformer i. Du kan også bruk store papirformer. Deigen gir små eller store muffins avhengig av formens størrelse. En muffins uten egg for de med eggallergi.


Det enkle er ofte det beste, som denne oppskriften på muffins med browniessmak. Den passer perfekt når det dukker opp uventet besøk, eller når du har det travelt før gjestene kommer. Muffinsene kan spises som de er, eller serveres enkeltvis på en tallerken med et melisdryss, bringebær, valnøtter og litt pisket krem.


Mora deres skal ta med lollipop og så søkte jeg litt på nett for å finne oppskrift på noe barnevennlig som var uten egg , og fant denne oppskriften på sjokolademuffins.

Rør blandingene sammen. Laget de nå i kveld og må bare si - de er HELT nydelige! Fra nå av er det slutt på ferdigmix av muffins her i hus - det er de her som skal lages! En favoritt blant store og små! This site uses cookies to give you the best experience.


If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Men ikke alle tåler egg. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Kaker trenger ikke være kjedelige fordi de mangler egg , melk eller andre ingredienser. Hva med å prøve denne lekre sjokoladekaken fra Olav kulinariske verden?


Det er bare å finne den rette oppskriften. Kaken blir ikke så høy, så Olav delte den i to, og la litt sjokoladekrem i midten også, i tillegg til krem på toppen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg