fredag 24. februar 2017

Lage spisebord selv drivved

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved.

Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine. Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Lag et like fint, om ikke finere, selv ! Fem spisebord du kan lage selv ! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord.


Det fineste lager du nemlig selv ! Se så mye vakkert du kan lage av drivved. Ta en tur ut og plukk! Bilde: Kilder skrevet lenger ned. Interiør – møbler – maling. Nå er endelig innlegget her!


Her skal dere få oppskriften på å lage egne baderomsmøbler. Har folk virkelig ikke annet å ta seg til? Jeg er rett og slett helt sjokkert!


Makan til unyttige tips skal du lete lenge etter, skriver Ella-Ella i forumet. Har du meninger om saken, del det gjerne i artikkelkommentaren under.

Men både drivved og fargen shabby synes jeg blir for brun. Jada, mitt i jobbehelgen min skal det lages nytt spisebord. Beis deretter med valgt interiørbeis, jeg brukte drivved. Har så lyst til å lage lignende selv , men får meg ikke til å selge spisestua.


Det startet egentlig som en hobby, ting vi ville lage til oss selv. Hehe, når jeg får noe for meg så må det skje kjapt! Biltema for å kjøpe (alt for høye) bordben ble det, og til slutt brukte vi bukkene fra skrivebordet, og de var perfekt i høyde. Drivved er et helt spesielt materiale, som det er vanskelig å ikke like. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi.


Vi lager alle produkter etter ønskede mål. Velg materiell som ikke er avrundet i kanente til bordplaten. Det gjorde vi, noe som gir litt ujevnheter og ruskoppsamler på bordplaten.


Kjøp materiellet en uke før du skal bygge det. La det ligge inne i romtemperatur, slik at det får krympet skikkelig før du begynner å montere det. Igjen så gjorde ikke vi det og har nå gliper i bordet, negativt ift.


Et tips om en annen måte å lage drivved effekt ser du her. Drivved finnes det masse av i strandkanten og det er et genialt og gratis materiale å bruke til å være kreativ. Disse prosjektene inspirerer! Tekst: Ann Merete Slåttlan Foto: Privat. Lag ditt eget spisebord på 1-2-3!


Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Har selv hatt planer om bruk av drivvedbeis, trodde det skulle bli. Lage røffe interiør produkter av rekved selv.


Oppskrift på vesken finner du ved å trykke HER Sommerferien har blitt tilbrakt i sommerhuset som ligger ved kysten i Vågsøy kommune. Var det noen som fant noe et eller flere DIY-prosjekter dere kunne tenke dere å lage ? Håper iallefall at noen fikk lyst til å ta seg en tur ut for å samle drivved selv. Jeg synes selv den norske naturen er veldig pen og vakker, så det å kunne ta noe med inn og lage noe nytt av det er veldig gøy. I dag er hyttetomta fylt med drivved og annet trevirke som skal bli til bor stoler, benker, pyntestiger, lysestaker, skapfronter, speilrammer, knaggoppheng og ellers det kundene måtte ønske.


Vi jobber utendørs – og bare i godvær. Dette er en familiegreie, barna skal få være med når vi holder på å lage ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg