torsdag 16. februar 2017

Gode retter med ost

Prikk osten med en. Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre. Jeg har samarbeidet med Arla om å lage diverse oppskrifter med blå eller hvit Castello- ost.


Resultatet har blitt små videosnutter og diverse oppskrifter som skal brukes forskjellige steder. Det ble mye god mat ut av dette samarbeidet og derfor får du her alle oppskriftene på rettene jeg lagde.

Hvem elsker ikke smeltet ost ! Retter med smeltet ost er for mange den ultimate kosematen. Det er noe med hvordan den varme, gylne osten ser så vidunderlig fristende ut. Du blir sjelden skuffet når du setter tennene i et rykende varmt ostesmørbrø eller skjærer i en grateng toppet med masse smeltet ost. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe av det vi spiser oftest til middag i Norge.


Så trenger du middagstips, finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her. Ost med godt tilbehør som frukt, nøtter og honning kan serveres som forrett, smårett, dessert eller på ostefatet.

Her har du gode tips og deilige oppskrifter på små og smakfulle, enkle retter med ost. Ostecompagniet, honning. Tar du smeltet ost fra et gjennomsnittsmenneske tar du lykken fra det med det samme. I tillegg til den O store pizzaen så finnes det en lang rekke retter , snacks og annet som aldri hadde vært noe uten ost. Ta denne paien for eksempel.


Se vårt store utvalg på ovnsbakte retter med ingredienser som f. De er gode som hovedretter eller som et smakfullt og fyldig tilbehør. Lett kornet med noe salt utslag. Dette er et ostefat for deg som har smakt deg gjennom de mest kjente ostene og er litt viderekommen på ost.


Stort ostefat for personer. St Albray - 1g - Kittost med en fin og glatt konsistens. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene. Legg potetene slik at snittflaten er opp.


Stek potetene i ovn på 2grader til de er møre (ca min). Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost.

Fordel blandingen på potetene og gratinér i ovn på 2grader til osten er litt smeltet. Ti gode oppskrifter med kjøttdeig. Kjøttdeig redder hverdagsmaten. Ha på et lag med tomatsaus, før du legger et nytt lag med squash og aubergine. Hamburger – en herlig og god oppskrift på hjemmelaget hamburger med ost.


Det er enkelt å lage sine egne hamburgere, samtidig som du da også kan lage dem akkurat som du ønsker, med gode og sunnere ingredienser uten tilsetningsstoffer Hamburgerbrød – sunne og alternative hamburgerbrød som smaker fantastisk. Med tortillas kan du lage uendelige varianter av tex-mex. Enchiladas, quesadillas og nachos med dipp, for eksempel. Her er deilige retter av tortillas!


Gode småpølser Kjøp en forskjellige spennende pølser, stek dem, skjær opp i mindre biter – og vips så har du et deilig bidrag til tapasbordet. Lag fyll av for eksempel kyllingfilet, paprika, champignon og rødløk. Ta poteten ut av ovnen, grav ut fyllet, mos med en stavmikser, og bland sammen med de andre ingrediensene. En forrett er en innledning, noe godt som setter standarden for flere gode retter som skal følge.


Det er gjerne en spesiell anledning eller en kveld med gode venner. Vi gir deg tips til både enkle og mer avanserte forretter. Jeg tror du er den første matbloggeren jeg har funnet frem til som får meg til å forstå oppskriftene på en lettvint måte. Du tar gode bilder som virkelig frister, og som gir meg vann i munnen selv når jeg er god og mett!


FÅR virkelig vann i munnen av å bla meg gjennom oppskriftene dine. Her får du de første opskrifter til formålet. Flere retter kan lages god tid i forveien og fryses, for eksempel en pai eller kjøttboller. Alt trenger heller ikke være hjemmelagd fra bunnen av.


Det meste kan kjøpes ferdig i butikken, eller du kan bestille en “standardmeny” fra et catering selskap, og supplere med noen hjemmelagde retter om du vil imponere gjestene dine. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj- og småretter til både hverdag og helg.


Noe for enhver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg