torsdag 9. februar 2017

Forlovelsesring og giftering sammen

Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Tesori er norges største på forlovelse, diamantringer og gifteringer. Vi har stort utvalg av gifteringer. Besøk oss gullsmed Dahlsveen i dag!


Kolleksjonen som lar dere selv gjøre valg og designe deres helt personlige ringer. Få smykker har større betydning enn din forlovelsesring og giftering.

Ikke bare er de symboler på kjærligheten og et løfte om å tilbringe livet sammen , ringene skal også bæres hver dag resten av livet. Derfor er det ekstra viktig å velge riktig forlovelsesringer og gifteringer. Trolig er det kun Tyskland og Norge som har det samme. I de fleste andre land har man gifteringen på venstre ringfinger, og begrunner det med at det er nærmere hjertet.


I Norge bruker man høyre ringfinger uansett om det er forlovelsesring eller giftering. Noen andre land har koder med giftering på den ene, og forlovelsesring på den andre. Dette er en elegant og solid modell hvor diamanten er av topp kvalitet, som passer fint ved siden av en giftering , sier Skrautvol.


Hun kan fortelle at de som kjøper Elegance-ringer senere kan velge å oppgradere størrelse på diamanten.

Da tar Thune den gamle diamanten i innbytte, og betaler tilbake dagens pris på diamanten. Vår statistikk viser at omtrent prosent av våre kunder velger å fri med en enstens forlovelsesring. De vanligste enstensringene har enten fire eller seks klør, og diamanten sitter gjerne høyt slik at ringen lettere kan kombineres sammen med en giftering.


De fleste av enstensringene våre leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull. Lett avrundet fasong, bredde mm. Trykk Les mer for mer detaljer om ringen. Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål!


FORLOVELSESRING PRIS. For deg er kjøp av forlovelsesring uansett en betydelig investering, og det er viktig at du gjør et godt valg. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Det er også vanlig i dag at man kjøper ringer sammen som igjen brukes som gifteringer. Da kan man kjøpe gifteringer sammen senere.


Når man bruker forlovelsesringer som gifteringer er det mest riktige å beholde forlovelsesdatoen i ringene. Eller hva ønsker du? Vi valgte ut ringer sammen etter jeg fridde på skuddårsdagen.


For meg er det naturlig at forlovelsesringene brukes som gifteringer, så vi kjøpte ringer til det.

Skal mannen også ha forlovelsesring ? Tradisjonelt sett er det mannen som frir med en forlovelsesring kun til kvinnen. Til bryllupet får begge hver sin giftering. Da har hun to ringer, mens han bare har en. I dag velger mange forlovelsesringer for både mannen og kvinnen, som enten passer sammen med eller blir til gifteringene på bryllupsdagen. En russisk giftering består av tre tynne ringer vevd sammen til én.


De tre ringene symboliserer tro, håp og kjærlighet. Andre kulturer har såkalte pusleringer som består av flere ringer som låses sammen til en ring. Keltiske ringer formet som en keltisk knute har begynt å bli mer populær i engelskspråklig land. Siden får begge en giftering som bæres også på venstre hånd. Idag tror jeg det er mest tradisjon for å gjøre som man selv vil.


Jeg har sett flere steder i Norge og Sverige som selger forlovelses- og giftering sett. Frierringen, eller forlovelsesringen, bæres på venstre hånd rundt ringfingeren. Etter at man er blitt gift kan man velge å fortsatt bære den på venstre hånd eller sette den sammen med gifteringen som bæres på høyre hånd.


Det som er viktig når du er på utkikk etter forlovelsesring er å velge riktig ringstørrelse. Enten du har frierplaner og er på leting etter den perfekte forlovelsesring eller giftering , eller om dere kanskje ser etter gifteringer sammen , så hjelper vi dere med jakten. Prisen er per stykk. Om du lurer på hvilken finger man vanligvis bærer gifteringen på, er du ikke alene. At vi nordmenn blir.


Dersom hun har fått en diamantring som friergave eller som morgengave, må man velge om man synes den ser fin ut sammen med gifteringen, eller om man velger å bære diamantringen på den andre hånden. Idag er det også vanlig at paret kjøper ringer til han og henne som både brukes som forlovelsesring og giftering. I praksis kjøper gjerne mannen begge ringene og frir med disse, og graverer inn forlovelsesdatoen på ringene. Forlovelsesring OG giftering , eller samme ring?


Når bryllupet kommer, tar paret gjerne å pusser opp ringene og graverer inn bryllupsdatoen i ringene i tillegg. Siden vi har litt andre tradisjoner enn den typisk norske med like ringer osv er det kun jeg som har forlovelsesring mens mannen har giftering , jeg har også giftering og en (tror dere kaller det) allianse ring - så tre ringer til sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg